Verduurzaam met de elektrische bestelbus van Flinc-EV

Bij modern en duurzaam ondernemen of dienstverlenen horen ook milieubewuste voertuigen. Wij leveren elektrische bestelwagens en elektrische busjes geheel op maat gemaakt voor uw onderneming of instantie. Een elektrische pick-up met trailer voor de groenvoorziening, een compacte elektrische bestelbus voor de schilders klussen in de stad. Een kiepwagen voor klussen in een natuurgebied of een koelwagen voor het ophalen en rondbrengen van uw biologische producten. Maar wij leveren ook zeer compacte elektrische tuktuk’s en scooters perfect voor het rondbrengen van warme pizza’s, broodjes tot diep in het hart van steden. Neem daarvoor een kijkje bij onze ”Cargo Klein

Altijd persoonlijke advies: of het nu gaat om één of vele voertuigen. Wij kijken altijd naar uw persoonlijke behoeften en wensen.

UMS Zolution van Flinc-EV

 

 Nissan UMS Zolution

 

De Flinc-EV Nissan UMS Zolution is de perfecte trekker / oplegger combinatie voor al uw stadsdistributie! 100% elektrisch en oerdegelijk door de Nissan motorwagen. Zoekt u uw nieuw stadsdistributie partner voor grotere leveringen? Dan is dit de zero-emission oplossing voor u!
Nederlands fabricaat, BE-rijbewijs, 18 m3 laadvolume, 1000 kg netto laadvermogen, super geschikt voor rolcontainers, met oprijplateau door zijn zeer praktische laaddeuren.

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV Orca

 

Flinc-EV Orca

 

De Flinc-EV Orca is met recht een 100% elektrische krachtpatser te noemen, een volwaardige sterke bestelwagen! Een multifunctioneel voertuig dat in diverse varianten geleverd kan worden.  Als voorbeeld de Orca met pick-up laadbak:  deze  kan ook met hydraulisch kiepende laadbak geleverd worden. Laadbak lengte van 2 meter, een ruime 2 persoons cabine, krachtig en brandveilig lithium LiFePO pakket, bereik van ongeveer 200km trekgewicht voor een aanhanger van 750kg voertuigbreedte van slechts 157cm

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV Cenntro Metro N1 20 kW

 

Cenntro Logistar XC

 

De meest volwassen elektrische bakwagen in zijn klasse. De nieuwe Flinc-EV Cenntro Logistar heeft een actieradius van ruim 200 ~ 250 km! Dat in combinatie met een maximum snelheid van 95 km/h, een laadvermogen van 1000kg en een laadvolume van 7m3, levert een gunstig beeld op. Bent u een professional en op zoek naar een elektrische bedrijfswagen voor een bijzonder gunstige prijs? Dan moet u echt eens komen kijken en proefrijden! De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is. Ook te bestellen met gekoelde laadbak.

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV Cenntro Logsitar VAN

 

Cenntro Logistar VAN

 

De meest volwassen elektrische bestelbus in zijn klasse. De nieuwe Flinc-EV Cenntro Logistar VAN heeft een actieradius van ruim 200 ~ 250 km! Dat in combinatie met een maximum snelheid van 95 km/h, een laadvermogen van 1000kg en een laadvolume van 5m3 levert een gunstig beeld op. Bent u een professional en op zoek naar een elektrische bedrijfswagen voor een bijzonder gunstige prijs? Dan moet u echt eens komen kijken en proefrijden! De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is.

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV Cenntro Logistar Pick-up

 

Cenntro Logistar Pick-up

 

De meest volwassen elektrische pick-up in zijn klasse. De nieuwe Flinc-EV Cenntro Logistar heeft een actieradius van ruim 200 ~ 250 km! Dat in combinatie met een maximum snelheid van 95 km/h, een laadvermogen van 1000kg, levert een gunstig beeld op. Bent u een professional en op zoek naar een elektrische bedrijfswagen voor een bijzonder gunstige prijs? Dan moet u echt eens komen kijken en proefrijden! De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is. Ook te bestellen met gekoelde laadbak.

 

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV Cenntro Metro N1

 

Cenntro Metro N1 (high-performance)

 

De nieuwe Metro Versie, Cenntro Metro N1, beschikt over wel 20 kW! Dat betekent een grotere actieradius van wel 150 km WLTP. Bovendien beschikt dit model over een mega functionele laadbak met een laadvolume van wel 5 m3. Dit model komt in aanmerking voor rijkssubsidie. De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is. Ook te bestellen met gekoelde laadbak of als Pick-up versie!

 

 

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

Brochure Proefrit aanvragen

Financiering die bij de situatie van uw onderneming of instantie past? Ook dat is maatwerk van Flinc-EV!

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen bij uw aanschaf van een elektrische bestelbus!

 

Vrijblijvend een lease offerte aanvragen

 

Fiscale voordelen

 

Geen wegenbelasting

Geen BPM

MIA 

VAMIL

Flinc-EV elektrische bestelwagens

Bekijk onze filmpjes eens om te zien hoe onze elektrische auto’s worden ingezet.