Op zoek naar een elektrisch bestelbusje? Verduurzaam met Flinc-EV

Bij modern en duurzaam ondernemen of dienstverlenen horen ook milieubewuste voertuigen zoals een elektrisch bestelbusje. Wij leveren zeer compacte elektrische bestelbusjes, tuktuk’s en scooters perfect voor het rondbrengen van warme pizza’s, broodjes tot diep in het hart van steden. Maar wij leveren ook grotere elektrische bestelwagens en elektrische bussen geheel op maat gemaakt voor uw onderneming of instantie. Een elektrische pick-up met trailer voor de groenvoorziening, een elektrische bestelbus voor de schilders klussen in de stad. Een kiepwagen voor klussen in een natuurgebied of een koelwagen voor het ophalen en rondbrengen van uw biologische producten. Kijk voor de grote Cargo modellen eens hier.

Bent u op zoek naar een elektrisch bestelbusje maar weet u niet goed welke het beste bij uw onderneming past? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Altijd persoonlijke advies: of het nu gaat om één of vele voertuigen. Wij kijken altijd naar uw  behoeften en wensen.

elektrische bestelbus - Flinc-EV

 

City Cargo XC 

 

Deze Flinc-EV City Cargo XC heeft alle ogen op zich gericht; door de opvallende verschijning komt alle reclame op deze elektrische bestelbus perfect tot zijn recht. Ideaal voor bezorgdiensten, installateurs, schilders of buitensporters maar ook zeker voor restauranthouders of bijv. bakkers! Door de beperkte afmetingen, met name de geringe breedte, past deze auto in elk straatje en maneuvreert langs alle verkeerspaaltjes. Deze elektrische auto is al een hele verschijning op zich, maar mocht u naast de reclame mogelijkheden op de laadbak de hele auto in uw huisstijl willen veranderen is dat ook zeker mogelijk. 

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV cargo HMMR elektrische hummer

 

HMMR XC

 

De Flinc-EV HMMR is de auto voor de ondernemer in de stad, buitenwijken en dorpen. Een stoere elektrische hummer die als pakezel goed tot zijn recht komt. Bijv. op vakantieparken, groenvoorziening of voor de hobbyist en dierenliefhebber! Deze utility elektrische bestelbus bewijst zich door de grote mate van inzetbaarheid, degelijkheid en gebruikscomfort. De super lage cabinevloer maakt de instap extra makkelijk. Daarnaast is het een echt multifunctioneel wonder. Hij word zelfs in combinatie vorm met aanhanger gebruikt op vakantieparken voor de schoonmaakdienst. 

 

Brochure Proefrit aanvragen
elektrische Hummer- Flinc-EV

 

HMMR Pick-up

 

De Flinc-EV HMMR is de auto voor de ondernemer of pragmaticus in de stad, buitenwijken en dorpen. Een stoere auto die als pakezel goed tot zijn recht komt. Bijvoorbeeld op vakantie parken, groenvoorziening of voor de hobbyist en dierenliefhebber! Deze utility elektrische auto bewijst zich door de grote mate van inzetbaarheid, degelijkheid en gebruikscomfort. Door toepassing van elektrische aandrijving en veel kunststof componenten heeft de auto ook nog eens een gunstige kilometerkostprijs. Kortom, een echte stoere elektrische auto.

 

Brochure Proefrit aanvragen
Cargo_RAP - Elektrische Tuktuk

 

Tuktuk_RAP

 

Flinc-EV TukTuk_RAP is de ‘Heavy Duty’ versie onder de elektrische TukTuks met een bereik van wel 100km! Door de constructie en de keuze van hoogwaardige materialen is deze elektrische TukTuk geschikt voor langdurig en intensief gebruik. De TukTuk is modern vormgegeven, opvallend en kan in meerdere uitvoeringen geleverd worden. Met een bereik van wel 100 km komt u echt overal! Daarbij zorgt de set lithium batterijen voor continuïteit in prestaties. Ook met open pick-up laadbak of koelinstallatie en nu ook als Compact model leverbaar. Optioneel te personaliseren in huisstijl.

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-Ev Tuktuk RAP compact elektrische tuktuk

 

Tuktuk_RAP_Compact

 

Flinc-EV TukTuk_RAP Compact is de kleinere ‘Heavy Duty’ versie van zijn broer de RAP, kleiner maar net zo sterk! Door de constructie en de keuze van hoogwaardige materialen is deze elektrische TukTuk geschikt voor langdurig en intensief gebruik. De TukTuk is uitermate geschikt om te customizen in huisstijl.
De set lithium batterijen voor continuïteit in prestaties en een bereik van wel 100 km, zo komt u echt overal. Ook met open pick-up laadbak of koelinstallatie leverbaar.

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc -EV elektrische tuktuk pick-up

 

Tuktuk_RAP_XP

 

De Flinc-EV Cargo_TukTuk_RAP XP is de ‘Heavy Duty’ versie onder de elektrische TukTuks. Door de constructie en de keuze van hoogwaardige materialen is de elektrische TukTuk geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Met een bereik van wel 100 km komt u echt overal! Daarbij zorgt de set lithium batterijen voor continuïteit in prestaties. Deze TukTuk is modern vormgegeven, opvallend en kan in meerdere uitvoeringen geleverd worden. Denk ook aan het veelzijdige karretje voor grotere bedrijventerreinen, parken of hallen. Omdat dit voertuig 100% elektrisch is zult u geen overlast ervaren van uitlaatgassen.

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV Tuktuk - elektrische tuktuk

 

Tuktuk_XC

 

De Flinc-EV Cargo_Tuktuk: de veelzijdige, perfecte elektrische bestelwagen. Rijdt 45km/h, dus berijden vanaf 16 jaar. Met gesloten laadbak uitermate geschikt als foodtruck, of voor fitness materiaal voor personal trainers. Door het ontbreken van zijdeuren is er weinig ruimte nodig om te kunnen in- en uitstappen.. Hierdoor is de TukTuk ook bijzonder geschikt voor de bezorgdiensten in de smalle steegjes of in krappe ruimtes. Dit voertuig heeft achterwielaandrijving, rijdt heel stabiel, komt vlot door het verkeer, is voorzien van hydraulische schijfremmen en een achteruitrijcamera.

 

Brochure Proefrit aanvragen

Flinc-EV tuktuk XP - elektrische tuktuk pick-up

 

Tuktuk_XP

 

Deze Flinc-EV Cargo_TukTuk_XP heeft vele leuke gezichten. Vaak zien we deze TukTuk als facilitaire hulp bij natuurparken of bedrijven het is echt een perfecte elektrische pick-up wagen. Rijdt 45km/h, en te berijden vanaf 16 jaar. Denk ook aan het veelzijdige karretje voor grotere bedrijventerreinen, parken of hallen. Omdat dit voertuig 100% elektrisch is zult u geen overlast ervaren van uitlaatgassen Dit voertuig heeft achterwielaandrijving, rijdt heel stabiel, komt vlot door het verkeer, is voorzien van hydraulische schijfremmen en een achteruitrijcamera.

 

 

Brochure Proefrit aanvragen

Flinc-Ev Cargo XP elektrische auto

 

City Cargo XP

 

Deze Flinc-EV City Cargo XP is de ideale bestelwagen voor de professional in de stad of streek. De duurzame pick-up die geruisloos zijn werk doet en daarmee geen belemmering vormt voor avond of nachtelijke diensten. Denk ook aan het veelzijdige karretje voor grotere bedrijventerreinen, parken of hallen. Omdat dit voertuig 100% elektrisch is zult u geen overlast ervaren van uitlaatgassen. Het is ook mogelijk om de laadbak van kieperinstallatie te voorzien. Door toepassing van elektrische aandrijving en veel kunststof componenten heeft de auto een gunstige kilometerkostprijs.

 

Brochure Proefrit aanvragen

Financiering die bij de situatie van uw onderneming of instantie past? Ook dat is maatwerk van Flinc-EV!

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen bij uw aanschaf van een elektrische bestelbusje!

 

Vrijblijvend een lease offerte aanvragen

 

Fiscale voordelen

 

Geen wegenbelasting

Geen BPM

MIA 

VAMIL

Flinc-EV elektrische bestelwagens

Bekijk onze filmpjes eens om te zien hoe onze elektrische auto’s worden ingezet.