Flinc-EV Tuktuk
Cenntro Logistar Flinc-EV 2

Bedrijfswagen Leasen? Wij helpen u bij de financiering!

Samen kijken wij naar de financiële oplossing die bij u en uw bedrijf past. Dat kan koop, maar ook operational, financial lease of shortlease zijn. Neem daarom vrijblijvend contact op en wij kijken samen met u naar alle mogelijkheden om een elektrisch voertuig te kunnen leasen. Wij denken mee zodat u goed geïnformeerd een beslissing kunt maken!

Bedrijven en ZZP’ers

 

Voor bedrijven een ZZP’ers bieden wij de mogelijkheid voertuigen te verkrijgen door koop of leasing. Ja, u kunt dus ook bij ons een elektrische auto, bedrijfswagen of bestelbus leasen.

Koop

Als u besluit een Flinc-EV te kopen, dan hebt u altijd de zekerheid van fabrieksgarantie. Ook heeft u de mogelijkheid om een volledig reparatie en onderhoudscontract af te sluiten. Een all-in pakket zonder risico’s, inclusief de batterijen & volledige zekerheid voor u!

Leasing

De financieringsvorm leasing maakt het mogelijk om 100% van het investeringsbedrag van uw Flinc-EV te financieren. Dit kan inclusief of exclusief servicecomponenten, zoals reparatie & onderhoud, verzekering, schadeservice etc.

Een van de grote voordelen van lease: uw werkkapitaal wordt niet aangesproken. Zo blijft u in staat om direct in te spelen op veranderingen in de markt. De financiering is afgestemd op uw bedrijf en uw Flinc-EV. U betaalt in vaste maandelijkse termijnen en het is bovendien vaak fiscaal aantrekkelijk. Elektrische auto’s kennen namelijk meerdere fiscale voordelen, zoals de subsidies MIA en KIA.

Bij leasing maken we onderscheid tussen operationele, financiële lease en short lease. Weten wat het verschil tussen deze lease opties is? Lees dan onder aan de pagina verder.

Flinc-Ev elektrisch met scooterrijbewijs

Privé

 

Voor consumenten bieden wij de mogelijkheid een auto te kopen of te financieren.

Koop

Als u besluit een Flinc-EV te kopen, dan heeft u altijd de zekerheid van fabrieksgarantie. Ook heeft u de mogelijkheid om een volledig reparatie en onderhoudscontract af te sluiten. Een all-in pakket zonder risico’s, inclusief de batterijen & volledige zekerheid voor u!

Financiering

Indien u als consument een financiering wenst dan verzoeken wij u om de financial lease calculator in te vullen bij het voertuig van uw keuze. Kijk hiervoor op de pagina Aanbod. Als u de gevraagde gegevens invult zal onze private lease partner contact met u opnemen.

Lees alles nauwkeurig na, want:

Let op: Geld lenen kost geld!

 

Elektrische bedrijfswagen leasen? 

Welke vorm van leasing of financiering past bij uw bedrijf?

Welke leasevorm bij u past, hangt van veel factoren af. Bijvoorbeeld de investeringen die u wilt doen, hoeveel ontzorging voor u belangrijk is en hoeveel tijd u zelf wilt besteden aan het beheren van uw wagenpark. Daarbij komen veel vragen naar boven die beantwoord moeten worden, zoals: Is het gunstig om het voertuig op uw bedrijfsbalans te hebben of niet? Vindt u het belangrijk om zelf eigenaar te zijn of wilt u volledig worden ontzorgd?

Wij kijken graag met u mee welke lease-en financieringsvorm het beste bij uw bedrijf, uw situatie en uw investeringsbudget past. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Operational lease

Bij operationele lease staat het voertuig niet op uw balans, daarmee geen toename van vreemd vermogen en balans verlenging. Voor een vast bedrag per maand rijdt u het door u gekozen voertuig, dus inclusief of exclusief servicekosten. Aan het einde van de looptijd bieden wij u desgewenst de optie om het voertuig over te nemen.

Financial lease

Financiële Lease van Flinc-EV is een alternatieve manier van financieren. Doordat het bedrijfsmiddel op uw balans staat bent u economisch eigenaar. Flinc-EV is gedurende de looptijd juridisch eigenaar. Nadat het laatste termijn is betaald en alle financiële zaken zijn afgewikkeld wordt u eigenaar van uw voertuig.

Short lease

Is flexibiliteit voor u belangrijk? Dan is short lease iets voor u. Het voertuig staat niet op uw balans, geen afkoopsommen en geen onderhoudsgedoe: u betaalt een vast bedrag voor het gebruik. Bevalt het voertuig goed? Dan hebben we altijd de mogelijkheid om het contract te verlengen in looptijd of u kunt de auto kopen.

Benieuwd naar onze elektrische voertuigen? Kijk dan eens tussen onze modellen of hier!