100% elektrische auto’s voor een B-rijbewijs!

Wordt een e-driver met Flinc-EV

Elektrische personen auto’s van Flinc-EV worden steeds populairder. Ze zijn zeer betaalbaar en komen goed van pas voor zowel de privé als zakelijke autorijder. Ze zien er modern uit, komen in vele kleuren en rijden heerlijk weg. Of u nou uw personeel altijd mobiel wil houden of met een vriend of vriendin wil gaan shoppen, deze elektrische auto’s komen altijd van pas.

Ze kunnen aan elk 220V stopcontact worden opgeladen, en er is altijd een Bosch Car Service dealer binnen een straal van 10km. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het opladen van uw elektrische auto of het onderhoudt ervan.

Bij Flinc-EV denken wij altijd met u mee

Flinc-EV cargo HMMR elektrische hummer

 

HMMR XC

 

De Flinc-EV HMMR is de auto voor de ondernemer in de stad, buitenwijken en dorpen. Een stoere elektrische hummer die als pakezel goed tot zijn recht komt. Bijv. op vakantieparken, groenvoorziening of voor de hobbyist en dierenliefhebber! Deze utility elektrische auto bewijst zich door de grote mate van inzetbaarheid, degelijkheid en gebruikscomfort. De super lage cabinevloer maakt de instap extra makkelijk. Daarnaast is het een echt multifunctioneel wonder. Hij word zelfs in combinatie vorm met aanhanger gebruikt op vakantieparken voor de schoonmaakdienst. 

 

Brochure Proefrit aanvragen
elektrische Hummer- Flinc-EV

 

HMMR Pick-up

 

De Flinc-EV HMMR is de auto voor de ondernemer of pragmaticus in de stad, buitenwijken en dorpen. Een stoere auto die als pakezel goed tot zijn recht komt. Bijvoorbeeld op vakantie parken, groenvoorziening of voor de hobbyist en dierenliefhebber! Deze utility elektrische auto bewijst zich door de grote mate van inzetbaarheid, degelijkheid en gebruikscomfort. Door toepassing van elektrische aandrijving en veel kunststof componenten heeft de auto ook nog eens een gunstige kilometerkostprijs. Kortom, een echte stoere elektrische hummer.

 

Brochure Proefrit aanvragen
elektrische bestelbus - Flinc-EV

 

Cargo XC 

 

Deze Flinc-EV Cargo XC heeft alle ogen op zich gericht; door de opvallende verschijning komt alle reclame op deze elektrische bestelbus perfect tot zijn recht. Ideaal voor bezorgdiensten, installateurs, schilders of buitensporters maar ook zeker voor restauranthouders of bijv. bakkers! Door de beperkte afmetingen, met name de geringe breedte, past deze auto in elk straatje en maneuvreert langs alle verkeerspaaltjes. Deze elektrische auto is al een hele verschijning op zich, maar mocht u naast de reclame mogelijkheden op de laadbak de hele auto in uw huisstijl willen veranderen is dat ook zeker mogelijk. 

 

Brochure Proefrit aanvragen
UMS Zolution van Flinc-EV

 

Nissan UMS Zolution

 

De Flinc-EV Nissan UMS Zolution is de perfecte trekker / oplegger combinatie voor al uw stadsdistributie! 100% elektrisch en oerdegelijk door de Nissan motorwagen. Zoekt u uw nieuw stadsdistributie partner voor grotere leveringen? Dan is dit de zero-emission oplossing voor u!
Nederlands fabricaat, BE-rijbewijs, 18 m3 laadvolume, 1000 kg netto laadvermogen, super geschikt voor rolcontainers, met oprijplateau door zijn zeer praktische laaddeuren.

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV Orca

 

Flinc-EV Orca

 

De Flinc-EV Orca is met recht een 100% elektrische krachtpatser te noemen, een volwaardige sterke bestelwagen! Een multifunctioneel voertuig dat in diverse varianten geleverd kan worden.  Als voorbeeld de Orca met pick-up laadbak:  deze  kan ook met hydraulisch kiepende laadbak geleverd worden. Laadbak lengte van 2 meter, een ruime 2 persoons cabine, krachtig en brandveilig lithium LiFePO pakket, bereik van ongeveer 200km trekgewicht voor een aanhanger van 750kg voertuigbreedte van slechts 157cm

 

Brochure Proefrit aanvragen
Cenntro Logistar Flinc-EV 2

 

Cenntro Logistar XC

 

De meest volwassen elektrische bakwagen in zijn klasse. De nieuwe Flinc-EV Cenntro Logistar heeft een actieradius van ruim 200 ~ 250 km! Dat in combinatie met een maximum snelheid van 95 km/h, een laadvermogen van 1000kg en een laadvolume van 7m3, levert een gunstig beeld op. Bent u een professional en op zoek naar een elektrische bedrijfswagen voor een bijzonder gunstige prijs? Dan moet u echt eens komen kijken en proefrijden! De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is. Ook te bestellen met gekoelde laadbak.

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV Cenntro Logsitar VAN

 

Cenntro Logistar VAN

 

De meest volwassen elektrische bestelbus in zijn klasse. De nieuwe Flinc-EV Cenntro Logistar VAN heeft een actieradius van ruim 200 ~ 250 km! Dat in combinatie met een maximum snelheid van 95 km/h, een laadvermogen van 1000kg en een laadvolume van 5m3 levert een gunstig beeld op. Bent u een professional en op zoek naar een elektrische bedrijfswagen voor een bijzonder gunstige prijs? Dan moet u echt eens komen kijken en proefrijden! De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is.

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV Cenntro Logistar Pick-up

Cenntro Logistar Pick-up

 

De Flinc-EV _Cargo_HMMR is de auto voor de ondernemer in de stad, buitenwijken en dorpen. Een stoere elektrische auto die als pakezel goed tot zijn recht komt. Bijvoorbeeld: op vakantieparken, in de groenvoorziening of voor de hobbyist en dierenliefhebber! Deze utility elektrische bestelbus bewijst zich door de grote mate van inzetbaarheid, degelijkheid en gebruikscomfort. De super lage cabinevloer maakt de instap extra makkelijk. Daarnaast is het een echt multifunctioneel wonder. Hij wordt zelfs in combinatie met aanhanger gebruikt op vakantieparken voor de schoonmaakdienst.

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV Cenntro Metro N1

Cenntro Metro N1 (high-performance)

 

De nieuwe Metro Versie, Cenntro Metro N1, beschikt over wel 20 kW! Dat betekent een grotere actieradius van wel 150 km WLTP. Bovendien beschikt dit model over een mega functionele laadbak met een laadvolume van wel 5 m3. Dit model komt in aanmerking voor rijkssubsidie. Ook te bestellen met gekoelde laadbak of als Pick-up versie!

 

 

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-Ev Cargo XP elektrische auto

 

Cargo XP

 

Deze Flinc-EV Cargo XP is de ideale bestelwagen voor de professional in de stad of streek. De duurzame pick-up die geruisloos zijn werk doet en daarmee geen belemmering vormt voor avond of nachtelijke diensten. Denk ook aan het veelzijdige karretje voor grotere bedrijventerreinen, parken of hallen. Omdat dit voertuig 100% elektrisch is zult u geen overlast ervaren van uitlaatgassen. Het is ook mogelijk om de laadbak van kieperinstallatie te voorzien. Door toepassing van elektrische aandrijving en veel kunststof componenten heeft de auto een gunstige kilometerkostprijs.

 

Brochure Proefrit aanvragen

Financiering die bij de situatie van uw onderneming of instantie past? Ook dat is maatwerk van Flinc-EV!

Ontdek welke financieringsopties er zijn voor elektrische auto’s.

 

Vraag een lease offerte aan!

 

Fiscale voordelen

 

Geen wegenbelasting

Geen BPM

MIA 

VAMIL

Flinc kleine elektrische voertuigen

Benieuwd hoe de elektrische auto’s van Flinc-EV worden ingezet? Bekijk ons Youtube kanaal eens.