De hipste 100% elektrische microcar voor een brommerrijbewijs!

 

Ook met een brommerrijbewijs bent u bij Flinc-EV aan het juiste adres. Zo kunt u in een microcar, bezorgscooter of Tuktuk altijd milieubewust, voordelig ,en droog rijden. U hoeft niet meer na te denken over tanken & parkeren. Want met een Flinc-EV kunt u echt bij elk 220V stopcontact uw elektrische voertuig opladen en mag u vaak ook op de stoep parkeren! Zo bent u met een bezorgvoertuig of een microcar altijd mobiel. Met een van de hippe modellen van Flinc-EV rijdt u gemakkelijk door de drukke stad of door de smalle straten van het dorp.

 

Zowel 25 km/h uitvoering als 45 km/h uitvoeringen

Cargo_RAP - Elektrische Tuktuk

Tuktuk RAP

Flinc-EV TukTuk RAP is de ‘Heavy Duty’ versie onder de TukTuks met een bereik van wel 100km! Door de constructie en de keuze van hoogwaardige materialen is deze elektrische TukTuk geschikt voor langdurig en intensief gebruik. De TukTuk is modern vormgegeven, opvallend en kan in meerdere uitvoeringen geleverd worden. Met een bereik van wel 100 km komt u echt overal! Daarbij zorgt de set lithium batterijen voor continuïteit in prestaties. Ook met open pick-up laadbak of koelinstallatie en nu ook als Compact model leverbaar. Optioneel te personaliseren in huisstijl.

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-Ev Tuktuk RAP compact elektrische tuktuk

Tuktuk RAP Compact

Flinc-EV TukTuk RAP Compact is de kleinere ‘Heavy Duty’ versie van zijn broer de RAP, kleiner maar net zo sterk! Door de constructie en de keuze van hoogwaardige materialen is deze elektrische TukTuk geschikt voor langdurig en intensief gebruik. De TukTuk is uitermate geschikt om te customizen in huisstijl. De set lithium batterijen voor continuïteit in prestaties en een bereik van wel 100 km, zo komt u echt overal. Ook met open pick-up laadbak of koelinstallatie leverbaar.

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV Tuktuk - elektrische tuktuk

Tuktuk_XC

De Flinc-EV Cargo_Tuktuk: de veelzijdige, perfecte elektrische bestelwagen. Rijdt 45km/h, dus berijden vanaf 16 jaar. Met gesloten laadbak uitermate geschikt als foodtruck, of voor fitness materiaal voor personal trainers. Door het ontbreken van zijdeuren is er weinig ruimte nodig om te kunnen in- en uitstappen.. Hierdoor is de TukTuk ook bijzonder geschikt voor de bezorgdiensten in de smalle steegjes of in krappe ruimtes. Dit voertuig heeft achterwielaandrijving, rijdt heel stabiel, komt vlot door het verkeer, is voorzien van hydraulische schijfremmen en een achteruitrijcamera.

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc -EV elektrische tuktuk pick-up

Tuktuk RAP XP

De Flinc-EV TukTuk RAP XP is de ‘Heavy Duty’ versie onder de elektrische TukTuks. Door de constructie en de keuze van hoogwaardige materialen is de elektrische TukTuk geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Met een bereik van wel 100 km komt u echt overal! Daarbij zorgt de set lithium batterijen voor continuïteit in prestaties. Deze TukTuk is modern vormgegeven, opvallend en kan in meerdere uitvoeringen geleverd worden. Denk ook aan het veelzijdige karretje voor grotere bedrijventerreinen, parken of hallen. Omdat dit voertuig 100% elektrisch is zult u geen overlast ervaren van uitlaatgassen.

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV tuktuk XP - elektrische tuktuk pick-up

Tuktuk_XP

Deze Flinc-EV TukTuk_XP heeft vele leuke gezichten. Vaak zien we deze TukTuk als facilitaire hulp bij natuurparken of bedrijven het is echt een perfecte elektrische pick-up wagen. Rijdt 45km/h, en te berijden vanaf 16 jaar. Denk ook aan het veelzijdige karretje voor grotere bedrijventerreinen, parken of hallen. Omdat dit voertuig 100% elektrisch is zult u geen overlast ervaren van uitlaatgassen Dit voertuig heeft achterwielaandrijving, rijdt heel stabiel, komt vlot door het verkeer, is voorzien van hydraulische schijfremmen en een achteruitrijcamera.

 

Brochure Proefrit aanvragen

Opzoek naar financiering voor uw nieuwe elektrische microcar of scooter?

Lease offerte aanvragen

 

 

Wij staan altijd voor u klaar!

 

Wilt u meer informatie, advies, of zou u graag eens willen rijden in een elektrische autootje van Flinc-EV? Kom dan gerust langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis proefrit!

Contact
Flinc-Ev elektrisch met scooterrijbewijs

Neem eens een kijkje op ons youtube kanaal, daar vindt u leuke video’s van onze Flinc-EV’s.