goedkope elektrische auto

Elektrisch rijden..? Flinc-EV gaat samen met u Nederland veroveren!

Flinc-EV is the urban movement die u in beweging houdt. Met onze gave 100%  elektrische voertuigen bent u altijd verzekerd van milieuvriendelijk, geruisloos, wendbaar, hip en snel vervoer. Maar het is natuurlijk ook uw steun en toeverlaat als Hollandse weer toeslaat! Van klein personenvervoer en Last-Mile Solutions tot zelfs de grote elektrische jongens, zoals bestelwagens en pick-ups voor het zwaardere werk. Want, groot of klein, met een Flinc-EV rijdt u fijn!

Het onstaan van Flinc-EV

 

Flinc-EV is ontstaan door de passie voor auto’s en de jarenlange expertise in technische specificaties en wagenparkbeheer. Dit te combineren met de liefde voor de natuur en vooruitgang. Wij hebben een mooie selectie aan elektrische voertuigen gecreëerd. Door innovaties in de gaten te houden en zelf mee te werken aan het ontwikkelen van nieuwe klein elektrische voertuigen. Door kritische vragen te blijven stellen en oprechte en eerlijke adviezen te geven, helpen wij iedereen aan een voertuig dat echt bij hen past. Zo is er voor bijna iedereen een geschikte 100% elektrische auto. Denk aan de ondernemer, de gemeente, de ZZP’er of de student of senior.

Transitie

 

De autobranche is altijd een industrie geweest die in beweging is. Dat is de laatste jaren alleen nog maar sneller gaan bewegen, en daar zijn veel nieuwe mogelijkheden bij gekomen. De transitie is ingezet van fossiele brandstoffen naar duurzame brandstoffen. Natuurlijk is er nog veel te ontwikkelen en verbeteren om elektrisch rijden zo duurzaam mogelijk te maken. Wij houden alle nieuwe ontwikkelingen dan ook goed in de gaten. Toch kan er met de juiste inzet van elektrische voertuigen ook nu al veel duurzame en financiële winst worden geboekt. 

elektrisch rijden met Flinc-EV

Maatwerk

Onze roots zitten in het leveren van 100% passende voertuigen aan ondernemers en particulieren. Wat betekent dit voor u? Dat u straks een voertuig rijdt dat precies doet waar u het voor gekocht of geleased heeft. Zo kijken wij naar uw gebruik en welke technische specificatie daar wel of niet bij passen. Wist u namelijk dat 80% van de ondernemers een veel duurdere auto koopt dan voor het doelgebruik nodig zou zijn? Dat is winst die u nooit meer terugverdient!


Daarnaast werken wij met vele partners door heel Nederland om een elektrische scooter, auto of elektrische bestelbus volledig naar de wensen van de klant te maken. Zo kunt u zelfs een voertuig met bestickering en volledige bedrijfswagen/maatwerk inrichting bij ons leasen of kopen. Wij houden niet van een snel verkooppraatje, maar nemen de tijd om het doelgebruik van uw nieuwe voertuig te begrijpen en u zo goed te adviseren. De koffie of thee staat altijd voor u klaar! Bekijk onze maatwerk auto’s op ons
youtube kanaal.

Voorbeel Flinc-EV opties elektrische bestelwagen
FlincEV Cargo Cenntro elektrisch rijden
Flinc EV elektrische scooter tuktuk

Groot of Klein

Groot of klein is niet zomaar een uitdrukking voor Flinc-EV. Wij leveren daadwerkelijk echt klein compacte elektrische voertuigen. Maar ook de meest geraffineerde groot elektrische bussen voor het zwaardere werk. Daarbij is onze service er niet alleen voor de grote bedrijven die meerdere auto’s afnemen. Ook de kleinschalige ondernemer of particulier op zoek naar één enkel voertuig wordt bij ons met de zelfde expertise geholpen. Bekijk hier ons aanbod.

Flinc-EV is de urban movement