Tijdelijke inzet elektrische bedrijfsauto

Bent u op zoek naar extra capaciteit, of heeft u een specifieke mobiliteitsbehoefte, of wilt u (of uw medewerkers) nader kennis maken met een elektrische bedrijfsauto? Dan biedt Flinc-EV u de oplossing. Wij hebben diverse typen voertuigen beschikbaar voor een tijdelijke inzet. Het betreft voertuigen van klein tot groot: van een elektrische TukTuk die met bromfietsrijbewijs bereden mag worden, tot een Cenntro Logistar 260 met een laadcapaciteit van 7m2 en 1280 kilogram laadvermogen.

Alle voertuigen zijn middels een reguliere 220 volt aansluiting op te laden. De Cenntro Logistar 200 serie en Logistar 260 kunnen tevens ook middels een snellader opgeladen worden, waarmee ze ook inzetbaar zijn voor langere afstanden.

Voertuigen zijn beschikbaar vanaf onze locatie in Wesepe. Tegen vergoeding (afhankelijk van de afstand vanaf Wesepe) kunnen de voertuigen ook worden gebracht naar uw locatie en aan het einde van de afgesproken periode weer worden opgehaald. Onderstaand onze tarieven omtrent haal-en brengservice.

    • 0 – 50 km, € 200
    • 51 – 100 km, € 250
    • 100+ km, € 400

De voertuigen zijn verzekerd, met een eigen risico van 1500,- Euro per schadegeval. Het eigen risico is niet afkoopbaar. Tevens vragen wij een borgstelling, variërend van 250,- voor een elektrische TukTuk tot 750 Euro voor een Cenntro Logistar elektrische bestelauto.

Details omtrent onze voorwaarden voor tijdelijke inzet zijn te downloaden via deze link

Fiscale voordelen

Geen wegenbelasting

Geen BPM

MIA 

VAMIL

Flinc-EV Tuktuk Vakantie park molenwaard

Bekijk onze filmpjes eens om te zien hoe onze elektrische auto’s worden ingezet.