Een elektrische bedrijfswagen Leasen of kopen? Dat doet u bij Flinc-EV!

 

Overstappen naar elektrisch rijden hoeft niet moeilijk te zijn. Met een groot scala aan elektrische bedrijfswagens en onze expertise vinden wij altijd een voertuig die bij uw doelgebruik past. Wanneer stapt u in?

Het aanbod blijft uitbreiden! Wilt u een elektrische bedrijfswagen leasen of kopen? Houd deze pagina goed in de gaten want ons aanbod elektrische bedrijfswagens groeien! 

Vraag hier uw zakelijke lease offerte aan!

 

 

Lease offerte aanvragen

Al onze prijzen zijn exclusief BTW, en betreffen een vanaf prijs! Voor meer informatie en een offerte neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naast een elektrische bedrijfswagen leasen is het ook mogelijk om een elektrisch voertuig bij ons te kopen. Wij bieden full operationeel, financial en short lease (vanaf 6 maanden). Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die het beste bij uw bedrijfssituatie passen. 

Bent u als ondernemer ook toe aan het verduurzamen van uw wagenpark? Maar weet u niet goed waar u moet beginnen of waar u verstandig aan doet? Bij Flinc-EV helpen wij u graag mee. 

Naast onze koop mogelijkheden en lease service bieden wij ook wagenparkbeheer en onderhoudscontracten aan. U kunt daarmee volledig ontzorgd ondernemen en u richten op uw core business. 

Bent u benieuwd hoe de elektrische bedrijfswagens van Flinc-EV bij ondernemers worden ingezet? Kijk dan eens bij onze impressies of neem een kijkje op ons youtube kanaal voor meer impressies. 

Op alle geschriften waaronder prijslijsten, offertes, opdrachtbevestigingen, infobladen, folders, facturen, etc. van verkoper geldt prijswijzigingen, technische wijzigingen, assortimentswijzigingen, tekst- en drukfouten voorbehouden;