Een elektrische foodtruck of tuktuk kopen? Flinc-EV is dé tuktuk expert!

Wilt u een foodtruck of elektrische tuktuk kopen of leasen? Denk dan eens aan Flinc-EV. Wij hebben aan de start gestaan van de introductie van elektrische tuktuk’s in Nederland en wij kennen deze elektrische tuktuk’s als geen ander. Door onze ervaring kunnen wij u goed adviseren welk model en uitvoering het beste bij uw doelgebruik past.

Naast het gebruik van tuktuk’s voor distributie en transport lenen deze voertuigen zich ook perfect als reclame object. Helemaal te wrappen of bestickeren in uw huisstijl. Dat word gratis reclame maken tijdens uw ritje. Zoals u kunt zien zijn de tuktuks in basis wit, zie het als een leeg canvas die nog helemaal naar wens kan worden gemaakt.

Deze tuktuks zijn er in verschillende uitvoeringen, zo is er altijd een die bij uw doelgebruik en budget past. Een tuktuk kopen zodat uw werknemer duurzaam naar uw klanten kan rijden? of bijvoorbeeld zet de tuktuk in als functioneel marketing object bij evenementen! Wilt u liever leasen in plaats van een tuktuk kopen? Ook dat is mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Full operational lease al vanaf € 340,- per maand!

Vraag een lease offerte aan
Flinc-EV Tuktuk - elektrische tuktuk

 

Tuktuk XC

 

Onze 100% elektrische Tuktuk is een veelzijdige partner voor veel ondernemers. Een opvallende verschijning en daardoor een rijdend reclameobject maar ook een super praktisch werkpaard. Een paar voorbeelden van het gebruik van onze TukTuk’s zijn: de facilitaire diensten, vakantieparken, logistiek, personal trainers en nog veel meer. Door het ontbreken van zijdeuren is er weinig ruimte nodig om te kunnen in- en uitstappen. Dit voertuig heeft achterwielaandrijving, rijdt heel stabiel, komt vlot door het verkeer, is voorzien van hydraulische schijfremmen en een achteruitrijcamera. Mag worden gereden met brommerrijbewijs. 

Koopprijs vanaf € 8.425,-

Full operational leaseprijs vanaf € 350,- p/m

 

Brochure Proefrit aanvragen

flinc-Ev Pop-up tuktuk

 

Tuktuk Pop-Up

Dit is een uniek maatwerk product van Flinc-EV

Dit is de exclusieve elektrische Pop-Up⁠ Tuktuk van Flinc-EV. Onze Tuktuks zijn uitermate geschikt voor bestickering om ze zo bij uw huisstijl te laten passen. ⁠⁠ Verder is de tuktuk gemakkelijk in gebruik en door de geringe afmetingen passen ze overal tussendoor. De Tuktuk is met een bromfietsrijbewijs te besturen. (Rijdt 45km/h). Met pop-up laadbak uitermate geschikt als foodtruck of marktkraam. Dit voertuig heeft achterwielaandrijving, rijdt heel stabiel, komt vlot door het verkeer, is voorzien van hydraulische schijfremmen en een achteruitrijcamera.

 

Koopprijs vanaf € 17.925,-

Leaseprijs op aanvraag

 

Brochure Proefrit aanvragen

Flinc-EV tuktuk XP - elektrische tuktuk pick-up

 

Tuktuk XP

 

De Tuktuk, een opvallende verschijning en super praktisch werkpaard met zijn pick-up laadbak. Een paar voorbeelden van het gebruik van onze pick-up TukTuk’s zijn: de facilitaire diensten, vakantieparken, en bijvoorbeeld interntransport bij fabrieken. Daarmee is onze 100% elektrische Tuktuk is een veelzijdige partner voor veel ondernemers. Door het ontbreken van zijdeuren is er weinig ruimte nodig om te kunnen in- en uitstappen. Dit voertuig heeft achterwielaandrijving, rijdt heel stabiel, komt vlot door het verkeer, is voorzien van hydraulische schijfremmen en een achteruitrijcamera. Mag worden gereden met brommerrijbewijs. 

Koopprijs vanaf € 7.975,-

Full operational leaseprijs vanaf € 340,- p/m

 

Brochure Proefrit aanvragen

Een tuktuk kopen is mogelijk, maar leasen kan ook! Ook dat is maatwerk van Flinc-EV.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen bij uw aanschaf van een elektrische tuktuk of foodtruck.

 

Vraag een lease offerte aan!

 

Fiscale voordelen

 

Geen wegenbelasting

Geen BPM

MIA 

VAMIL

Kettlebell Club Flinc-EV
Didiyo elektrische Tuktuk flinc-EV
Flinc-EV Tuktuk
Bestickering Flinc-ev tuktuk
Flinc-Ev spar

Bekijk onze filmpjes eens om te zien hoe onze elektrische tuktuk’s worden ingezet.