Elektrische Tuktuk’s en bezorgscooters van Flinc-EV

Bij modern en duurzaam ondernemen horen ook milieubewuste voertuigen. Denk hierbij aan een elektrische tuktuk of bijvoorbeeld een elektrische bezorgscooter. Daarmee rijdt u of uw werknemer veilig, duurzaam en relatief droog/warm naar uw klanten.

Deze tuktuks zijn er in verschillende soorten en maten. Van compacte modellen tot grotere exemplaren met zelfs de mogelijkheid voor een koelbox installatie. Daarnaast ook een model met een dichte cabine en verwarming voor comfortabele bezorgingen het hele jaar door.

Deze voertuigen lenen zich ook perfect als reclame object. Helemaal te wrappen of bestickeren in uw huisstijl. Gratis reclame maken tijdens uw bezorgingen, dat is nog eens effectief! Zoals u kunt zien zijn de tuktuks in basis wit, zie het als een leeg canvas die nog helemaal naar wens kan worden gemaakt.

Benieuwd hoe uw nieuwe tuktuk of bezorgscooter er uit kan komen te zien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Full operational lease al vanaf € 275,- per maand!

Vraag een lease offerte aan
Cargo_RAP - Elektrische Tuktuk

 

Tuktuk RAP

 

Flinc-EV TukTuk RAP is de ‘Heavy Duty’ versie onder de elektrische TukTuks met een bereik van wel 100km! Door de constructie en de keuze van hoogwaardige materialen is deze elektrische TukTuk geschikt voor langdurig en intensief gebruik. De TukTuk is modern vormgegeven, opvallend en kan in meerdere uitvoeringen geleverd worden. Met een bereik van wel 100 km komt u echt overal! Daarbij zorgt de set lithium batterijen voor continuïteit in prestaties. Ook met open pick-up laadbak of koelinstallatie en nu ook als Compact model leverbaar. Optioneel te personaliseren in huisstijl.

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-Ev Tuktuk RAP compact elektrische tuktuk

 

Tuktuk RAP Compact

 

Flinc-EV Cargo_TukTuk_RAP Compact is de kleinere ‘Heavy Duty’ versie van zijn broer de RAP, kleiner maar net zo sterk! Door de constructie en de keuze van hoogwaardige materialen is deze elektrische TukTuk geschikt voor langdurig en intensief gebruik. De TukTuk is uitermate geschikt om te customizen in huisstijl.
De set lithium batterijen voor continuïteit in prestaties en een bereik van wel 100 km, zo komt u echt overal. Ook met open pick-up laadbak of koelinstallatie leverbaar.

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV Tuktuk - elektrische tuktuk

 

Tuktuk XC

 

De Flinc-EV Tuktuk: de veelzijdige, perfecte elektrische bestelwagen. Rijdt 45km/h, dus berijden vanaf 16 jaar. Met gesloten laadbak uitermate geschikt als foodtruck, of voor fitness materiaal voor personal trainers. Door het ontbreken van zijdeuren is er weinig ruimte nodig om te kunnen in- en uitstappen.. Hierdoor is de TukTuk ook bijzonder geschikt voor de bezorgdiensten in de smalle steegjes of in krappe ruimtes. Dit voertuig heeft achterwielaandrijving, rijdt heel stabiel, komt vlot door het verkeer, is voorzien van hydraulische schijfremmen en een achteruitrijcamera.

 

Brochure Proefrit aanvragen

Flinc -EV elektrische tuktuk pick-up

 

Tuktuk RAP XP

 

De Flinc-EV TukTuk RAP is de ‘Heavy Duty’ versie onder de elektrische TukTuks. Door de constructie en de keuze van hoogwaardige materialen is de elektrische TukTuk geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Met een bereik van wel 100 km komt u echt overal! Daarbij zorgt de set lithium batterijen voor continuïteit in prestaties. Deze TukTuk is modern vormgegeven, opvallend en kan in meerdere uitvoeringen geleverd worden. Denk ook aan het veelzijdige karretje voor grotere bedrijventerreinen, parken of hallen. Omdat dit voertuig 100% elektrisch is zult u geen overlast ervaren van uitlaatgassen.

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV tuktuk XP - elektrische tuktuk pick-up

 

Tuktuk XP

 

Deze Flinc-EV TukTuk XP heeft vele leuke gezichten. Vaak zien we deze TukTuk als facilitaire hulp bij natuurparken of bedrijven het is echt een perfecte elektrische pick-up wagen. Rijdt 45km/h, en te berijden vanaf 16 jaar. Denk ook aan het veelzijdige karretje voor grotere bedrijventerreinen, parken of hallen. Omdat dit voertuig 100% elektrisch is zult u geen overlast ervaren van uitlaatgassen Dit voertuig heeft achterwielaandrijving, rijdt heel stabiel, komt vlot door het verkeer, is voorzien van hydraulische schijfremmen en een achteruitrijcamera.

 

 

Brochure Proefrit aanvragen

Een tuktuk of bezorgscooter leasen kan ook. Ook dat is maatwerk van Flinc-EV!

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen bij uw aanschaf van een elektrische tuktuk of bezorgscooter!

 

Vraag een lease offerte aan!

 

Fiscale voordelen

 

Geen wegenbelasting

Geen BPM

MIA 

VAMIL

Kettlebell Club Flinc-EV
Didiyo elektrische Tuktuk flinc-EV
Flinc-EV Tuktuk
Bestickering Flinc-ev tuktuk
Flinc-Ev spar

Bekijk onze filmpjes eens om te zien hoe onze elektrische auto’s worden ingezet.