Verduurzaam met de elektrische bestelbus van Flinc-EV

Bij modern en duurzaam ondernemen of dienstverlenen horen ook milieubewuste voertuigen. Flinc-EV heeft een groot assortiment elektrische voertuigen voor u klaar staan. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische bestelwagen, elektrische bestelbus, elektrische bakwagen,  elektrische busje of Van. 

Onze voertuigen kunnen geheel op maat worden gemaakt voor uw onderneming of instantie. Een elektrische pick-up met trailer voor de groenvoorziening, een compacte elektrische bestelbus voor de schilders klussen in de stad. Een kiepwagen voor klussen in een natuurgebied of een koelwagen voor het ophalen en rondbrengen van uw biologische producten. Maar wij leveren ook zeer compacte elektrische tuktuk’s perfect voor het rondbrengen van warme pizza’s, broodjes tot diep in het hart van steden. Neem daarvoor een kijkje bij onze ”Cargo Klein”.

Altijd persoonlijke advies: of het nu gaat om één of vele voertuigen. Wij kijken altijd naar uw persoonlijke behoeften en wensen.

Logistar 260 VAn Flinc-EV

 

 Nieuw Logistar 260 VAN

 

De Cenntro Logistar 260 mag je best wel heel erg bijzonder noemen! De nieuwste telg uit de Cenntro lijn is bijzonder omdat het voertuig ontwikkeld is in de USA, is voorzien van een volledig aluminium opbouw en polyester geschroefde beplating. Kenmerkend is het opvallende forse front, het lage eigen gewicht, het grote laadvolume 7,5 m3 en grote laadgewicht 1280 kg en door de gunstige energie consumptie het grote bereik (220-270km).  Dat alles voor een zeer gunstige prijs met goede garantiebepalingen.

Deze Cenntro Logistar 260 is binnenkort ook als chassis / cabine leverbaar, met een maatwerk laadbak voor u!

Koopprijs vanaf € 35.950,-

Full operational leaseprijs vanaf € 675,- p/m

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV Cenntro Metro N1 20 kW

 

Cenntro Logistar 200 XC

 

De meest volwassen elektrische bakwagen in zijn klasse. De Flinc-EV Cenntro Logistar 200 heeft een actieradius van ruim 200 ~ 250 km! Dat in combinatie met een maximum snelheid van 95 km/h, een laadvermogen van 1000kg en een laadvolume van 7m3, levert een gunstig beeld op. Bent u een professional en op zoek naar een elektrische bedrijfswagen voor een bijzonder gunstige prijs? Dan moet u echt eens komen kijken en proefrijden! De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is. Ook te bestellen met gekoelde laadbak.

 

Koopprijs vanaf € 31.890,-

Full operational leaseprijs vanaf € 655,- p/m

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

 

Brochure Proefrit aanvragen
elektrische bestelauto Flinc-EV Cenntro Logistar 200 laadklep

 

Binnenkort Nieuw

Cenntro Logistar 200 bakwagen met laadklep

Uniek Flinc-EV MAATWERK

Wij kunnen de Cenntro Logistar 200 ook op aanvraag als bakwagen met laadklep leveren. Een uniek Flinc-EV maatwerk product met portaalift van DHollandia. Daarnaast is de laadruimte hoger als onze standaard logistar 200 bakwagen. Nog meer laadruimte en zelfs de mogelijkheid om rolcontainers te vervoeren! Een stoere en stabiele auto die elektrisch aangedreven is en comfortabel rijdt. Een actieradius van ruim 200 ~ 250 km, maximum snelheid van 95 km/h. De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is.

Koopprijs op aanvraag

Leaseprijs op aanvraag.

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV Cenntro Logsitar VAN

 

Cenntro Logistar 200 VAN

 

De meest volwassen elektrische bestelbus in zijn klasse. De  Flinc-EV Cenntro Logistar 200 VAN heeft een actieradius van ruim 200 ~ 250 km! Dat in combinatie met een maximum snelheid van 95 km/h, een laadvermogen van 1000kg en een laadvolume van bijna 5m3 levert een gunstig beeld op. Bent u een professional en op zoek naar een elektrische bedrijfswagen voor een bijzonder gunstige prijs? Dan moet u echt eens komen kijken en proefrijden! De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is.

Koopprijs vanaf € 29.875,-

Full operational leaseprijs vanaf € 635,- p/m

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV Cenntro Logistar Pick-up

 

Cenntro Logistar 200 Pick-up

 

De meest volwassen elektrische pick-up in zijn klasse. De Flinc-EV Cenntro Logistar 200 heeft een actieradius van ruim 200 ~ 250 km! Dat in combinatie met een maximum snelheid van 95 km/h, een laadvermogen van 1000kg, levert een gunstig beeld op. Bent u een professional en op zoek naar een elektrische bedrijfswagen voor een bijzonder gunstige prijs? Dan moet u echt eens komen kijken en proefrijden! De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is. Ook te bestellen met gekoelde laadbak.

Koopprijs vanaf € 30.490,-

Full operational leaseprijs vanaf € 645,- p/m

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

Brochure Proefrit aanvragen
Logistar 200 Kieper Maatwerk Flinc-EV

 

Cenntro Logistar 200 XP Kieper 

Uniek Flinc-EV MAATWERK

Wij kunnen de Cenntro Logistar 200 ook op aanvraag als pick-up kieper leveren. Een uniek Flinc-EV maatwerk product met zijwaardse en achterwaardse kieper mogelijkheden.  Daarmee is hij geschikt voor veel toepassingen zoals bij hoveniersbedrijven, vakantie- of dierenparken en veel meer. Een stoere en stabiele auto die elektrisch aangedreven is en comfortabel rijdt. Een actieradius van ruim 200 ~ 250 km, maximum snelheid van 95 km/h, en laadvermogen van 1000kg. De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is.

Koopprijs vanaf € 43.500,-

Leaseprijs op aanvraag

 

Brochure Proefrit aanvragen
Cenntro Metro N1 Flinc-EV

 

Cenntro Metro N1 XC (Bakwagen)

 

De Cenntro Metro N1, beschikt over wel 20 kW! Dat betekent een grotere actieradius van wel 150 km WLTP. Bovendien beschikt dit model over een mega functionele laadbak met een laadvolume van wel 5 m3. Dit model komt in aanmerking voor rijkssubsidie. De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is. Ook te bestellen met gekoelde laadbak of als Pick-up versie!

Koopprijs vanaf € 24.200,-

Full operational leaseprijs vanaf € 555,- p/m

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV Cenntro Metro N1 Pick-up

 

Cenntro Metro N1 XP (Pick-up)

 

De Cenntro Metro N1, beschikt over wel 20 kW! Dat betekent een grotere actieradius van wel 150 km WLTP. Bovendien beschikt dit model over een pick-up laadbak die ook in een kieper variant kan worden geleverd. Dit model komt in aanmerking voor rijkssubsidie. De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is. Ook te bestellen met gesloten laadbak of gekoelde laadbak!

Koopprijs vanaf € 24.200,-

Full operational leaseprijs vanaf € 545,- p/m

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV Metro Cenntro Koelwagen

 

Cenntro Metro N1 Koelwagen

Uniek Flinc-EV MAATWERK

De Cenntro Metro N1, beschikt over wel 20 kW! Dat betekent een grotere actieradius van wel 150 km WLTP. Deze koelbox wordt via een ingenieus en toch eenvoudig systeem koel gehouden. Het systeem bevat een metalen plaat die ’s nachts koel wordt gehouden en deze geeft overdag kou af. Het koelsysteem hoeft dus overdag niet geladen te worden. Van vleeswaren tot delicatessen van maaltijden tot aan bloemen, alles houdt de Metro cool. De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is. 

Koopprijs vanaf € 37.950,-

Leaseprijs op aanvraag

 

Brochure Proefrit aanvragen

Financiering die bij de situatie van uw onderneming of instantie past? Ook dat is maatwerk van Flinc-EV!

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen bij uw aanschaf van een elektrische bestelbus!

 

Vrijblijvend een lease offerte aanvragen

 

Fiscale voordelen

 

Geen wegenbelasting

Geen BPM

MIA 

VAMIL

Flinc-EV Cenntro Logistar 200 VAN

Bekijk onze filmpjes eens om te zien hoe onze elektrische auto’s worden ingezet.