Flinc-EV elektrische bedrijfswagens en wagenparkbeheer

Flinc-EV dé expert in elektrische bedrijfsvoertuigen

Verkoop    –    Leasing    –    Wagenparkbeheer

 

Flinc-EV is meer dan alleen expert in de verkoop en leasing van elektrische bedrijfsvoertuigen. Flinc-EV biedt bijvoorbeeld ook wagenparkbeheer en onderhoudscontracten aan. Daarnaast staat Flinc-EV voor maatwerk voertuigen, advies en service. 

 Bent u benieuwd welke elektrische bedrijfswagens wij u allemaal kunnen aanbieden? Of vraagt u zich af of wagenparkbeheer wellicht ook iets voor uw onderneming is? Neem dan contact op met ons voor een maatwerk advies.

Neem contact op voor maatwerk advies

Het ontstaan van Flinc-EV

 

Flinc-EV is ontstaan door de passie voor auto’s en de jarenlange expertise in technische specificaties en wagenparkbeheer. Dit hebben wij combineren met de liefde voor de natuur en vooruitgang. Zo hebben wij een mooie selectie aan elektrische bedrijfsvoertuigen gecreëerd. Mede door innovaties in de gaten te houden en zelf mee te werken aan het ontwikkelen van nieuwe elektrische voertuigen.

Wij zullen u maatwerk bieden door kritische vragen te blijven stellen en oprechte en eerlijke adviezen te geven. Zo helpen wij iedereen aan een voertuig dat echt bij het doelgebruik van het bedrijf past. Er is voor bijna ieder bedrijf of organisatie een geschikte elektrische bedrijfswagen.

Transitie

 

De autobranche is altijd een industrie geweest die in beweging is. Dat is de laatste jaren alleen nog maar sneller gaan bewegen, en daar zijn veel nieuwe mogelijkheden bij gekomen. De transitie is ingezet van fossiele brandstoffen naar duurzame brandstoffen. Natuurlijk is er nog veel te ontwikkelen en verbeteren om elektrisch rijden zo duurzaam mogelijk te maken maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij houden alle nieuwe ontwikkelingen dan ook goed in de gaten. Toch kan er met de juiste inzet van elektrische voertuigen ook nu al veel duurzame en financiële winst worden geboekt. Daarbij speelt de overheid een belangrijke rol in het faciliteren en stimuleren van elektrische mobiliteit voor ondernemingen. Nieuwe regels, subsidies en milieu zones dragen hier allemaal aan bij.  Lees hier meer over dit onderwerp.

Flinc-EV Logistar 200 VAN elektrische bestelbus

Maatwerk

Onze roots zitten in het leveren van 100% passende voertuigen aan ondernemers en organisaties. Wat betekent dit voor u? Dat u straks een voertuig rijdt dat precies doet waar u het voor gekocht of geleased heeft. Zo kijken wij naar uw gebruik en welke technische specificatie daar wel of niet bij passen. Wist u namelijk dat 80% van de ondernemers een veel duurdere auto koopt dan voor het doelgebruik nodig zou zijn? Dat is winst die u nooit meer terugverdient!


Daarnaast werken wij met vele partners door heel Nederland om een elektrische tuktuk, bedrijfswagen of elektrische bestelbus volledig naar de wensen van de klant te maken. Zo kunt u zelfs een voertuig met bestickering en volledige bedrijfswagen/maatwerk inrichting bij ons leasen of kopen. Wij houden niet van een snel verkooppraatje, maar nemen de tijd om het doelgebruik van uw nieuwe voertuig te begrijpen en u zo goed te adviseren. De koffie of thee staat altijd voor u klaar!

Bekijk onze maatwerk auto’s op ons youtube kanaal.