Op zoek naar een kleine elektrische bestelauto? 

Bij modern en duurzaam ondernemen of dienstverlenen horen ook milieubewuste voertuigen. Zoals bijvoorbeeld een kleine elektrische bestelauto van Flinc-EV. Wij leveren zeer compacte elektrische bestelbusjes, pick-ups en tuktuk’s die perfect zijn voor de distributie en logistiek in het hart van steden. Maar wij leveren ook compacte elektrische bedrijfswagens voor werkzaamheden bij de facilitaire dienst, hoveniersbedrijven en zien ze ook terug op recreatieparken.

Denk bijvoorbeeld aan een elektrische pick-up met trailer voor de groenvoorziening, een kleine elektrische bestelauto voor de schilders klussen in de stad. Of een tuktuk voor het rondbrengen van uw biologische producten.

Bieden deze kleine cargo modellen te weinig laadvolume voor u? Kijk voor de grote elektrische cargo modellen dan eens hier.

Bent u op zoek naar een kleine elektrisch bestelauto maar weet u niet goed welke het beste bij uw onderneming past? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u altijd persoonlijke advies: of het nu gaat om één of vele voertuigen. Wij kijken naar de behoeften en wensen van uw onderneming.

NIEUW – Cenntro Avantier

Deze Europese primeur is de Cenntro Avantier. De Cenntro Avantier is een compacte bestelwagen die ideaal is voor bezorgdiensten die efficiëntie en flexibiliteit eisen. Dit voertuig is wendbaar waardoor hij makkelijk manoeuvreert in druk stadsverkeer en op smalle wegen. Ondanks zijn compacte formaat biedt de Cenntro Avantier een verrassend grote laadruimte. Het interieur is slim ontworpen om de lading veilig en georganiseerd te houden, wat de efficiëntie van het laden en lossen bevordert. Met een maximale snelheid van 90 km/h en een actieradius van 170 km is de Cenntro Avantier ook op de middellange afstand een prima voertuig. Verder is frequent in en uitstappen geen probleem dankzij de lage instap en grote deuren.

Koopprijs vanaf € 14.450,-

Full operational leaseprijs vanaf € 295,- p/m

Brochure Proefrit aanvragen

Flinc-EV Tuktuk - elektrische tuktuk

Tuktuk XC

Onze 100% elektrische Tuktuk is een veelzijdige partner voor veel ondernemers. Een opvallende verschijning en daardoor een rijdend reclameobject maar ook een super praktisch werkpaard. Een paar voorbeelden van het gebruik van onze TukTuk’s zijn: de facilitaire diensten, vakantieparken, logistiek, personal trainers en nog veel meer. Door het ontbreken van zijdeuren is er weinig ruimte nodig om te kunnen in- en uitstappen. Dit voertuig heeft achterwielaandrijving, rijdt heel stabiel, komt vlot door het verkeer, is voorzien van hydraulische schijfremmen en een achteruitrijcamera. Mag worden gereden met brommerrijbewijs. 

Koopprijs vanaf € 8.425,-

Full operational leaseprijs vanaf € 350,- p/m

Brochure Proefrit aanvragen

Flinc-EV elektrische Tuktuk Pop-Up

Tuktuk Pop-Up

Dit is een uniek maatwerk product van Flinc-EV

Dit is de exclusieve elektrische Pop-Up⁠ Tuktuk van Flinc-EV. Onze Tuktuks zijn uitermate geschikt voor bestickering om ze zo bij uw huisstijl te laten passen. ⁠⁠ Verder is de tuktuk gemakkelijk in gebruik en door de geringe afmetingen passen ze overal tussendoor. De Tuktuk is met een bromfietsrijbewijs te besturen. (Rijdt 45km/h). Met pop-up laadbak uitermate geschikt als foodtruck of marktkraam. Dit voertuig heeft achterwielaandrijving, rijdt heel stabiel, komt vlot door het verkeer, is voorzien van hydraulische schijfremmen en een achteruitrijcamera.

Koopprijs vanaf € 17.925,-

Leaseprijs op aanvraag

Brochure Proefrit aanvragen

Flinc-EV tuktuk XP - elektrische tuktuk pick-up

Tuktuk XP

De Tuktuk, een opvallende verschijning en super praktisch werkpaard met zijn pick-up laadbak. Een paar voorbeelden van het gebruik van onze pick-up TukTuk’s zijn: de facilitaire diensten, vakantieparken, en bijvoorbeeld interntransport bij fabrieken. Daarmee is onze 100% elektrische Tuktuk is een veelzijdige partner voor veel ondernemers. Door het ontbreken van zijdeuren is er weinig ruimte nodig om te kunnen in- en uitstappen. Dit voertuig heeft achterwielaandrijving, rijdt heel stabiel, komt vlot door het verkeer, is voorzien van hydraulische schijfremmen en een achteruitrijcamera. Mag worden gereden met brommerrijbewijs. 

Koopprijs vanaf € 7.975,-

Full operational leaseprijs vanaf € 340,- p/m

Brochure Proefrit aanvragen

Financiering die bij de situatie van uw onderneming of organisatie past? Ook dat is maatwerk van Flinc-EV!

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen bij uw aanschaf van een kleine elektrische bestelauto!

Vrijblijvend een lease offerte aanvragen

Fiscale voordelen

Geen wegenbelasting

Geen BPM

MIA 

VAMIL

Flinc-EV Tuktuk Vakantie park molenwaard

Bekijk onze filmpjes eens om te zien hoe onze elektrische auto’s worden ingezet.