Elektrische bestelbussen voor een B-rijbewijs!

Elektrische bestelbussen van Flinc-EV worden steeds populairder. Ze zijn zeer betaalbaar en komen goed tot zijn recht bij de zakelijke autorijder. Ze zien er modern uit, komen in vele kleuren en rijden heerlijk weg. 

Door de komst van ‘zero-emission zones’ en de uitbreiding van deze zones door heel Nederland ziet men een verandering in voertuigen in steden. Veel bedrijven in de transport en distributiesector, maar ook andere sectoren die hier mee te maken krijgen stappen (deels) over op elektrische voertuigen. Voor deze en andere ondernemers die over willen stappen op elektrisch rijden kijken wij graag met u mee.

Wij zullen meekijken naar uw mobiliteitsplan, doelgebruik en wensen. Daarna zullen wij u met onze kennis en merkonafhankelijkheid adviseren.

Hieronder vind u een selectie aan elektrische voertuigen die wij leveren, naast onderstaande voertuigen leveren wij ook andere modellen. Neem daarom gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bij Flinc-EV denken wij altijd met u mee

Flinc-EV cargo HMMR elektrische hummer

 

HMMR XC

 

Veelzijdig en stoer, dat is de 100% elektrische HMMR. Makkelijk in gebruik door de meer dan ruime instap, daarmee is deze HMMR ook geschikt bij werkzaamheden waar vaak in en uitgestapt wordt. De HMMR kan worden gereden met een B-rijbewijs of ook op wel op T-kenteken geleverd. Daarnaast word de HMMR vaak voorzien van een maatwerk opbouw. Omdat de HMMR ook een aanhanger kan trekken zijn de mogelijkheden legio. Zo zijn er tevreden gebruikers op gemeentewerven, bij hoveniersbedrijven en in allerlei recreatieparken. Dit model word geleverd met dichte laadbak maar kan ook worden geleverd met een maatwerkbak.

Koopprijs vanaf € 16.450,-

Full operational leaseprijs vanaf € 465,- p/m

 

Brochure Contact
elektrische Hummer- Flinc-EV

 

HMMR Pick-up

 

Dit is de HMMR, een sterk, compact en degelijk voertuig. Door zijn lage instap is deze HMMR ook geschikt bij werkzaamheden waar vaak in en uitgestapt wordt. De HMMR is er voor berijders met een B-rijbewijs maar kan ook wel op T-kenteken geleverd  worden. Omdat de HMMR ook een aanhanger kan trekken zijn de mogelijkheden legio. Zo zijn er tevreden gebruikers op gemeentewerven, bij hoveniersbedrijven en in allerlei parken. De HMMR pick-up versie word geleverd met openlaadbak die desgewenst af te sluiten is met een cover. Veelzijdig en stoer, dat is de 100% elektrische HMMR.

 

Koopprijs vanaf € 15.700,-

Full operational leaseprijs vanaf € 440,- p/m

 

Brochure Contact
Cenntro Logistar Flinc-EV 2

 

Cenntro Logistar 200 XC

 

De meest volwassen elektrische bakwagen in zijn klasse. De Flinc-EV Cenntro Logistar 200 heeft een actieradius van ruim 200 ~ 250 km! Dat in combinatie met een maximum snelheid van 95 km/h, een laadvermogen van 1000kg en een laadvolume van 7m3, levert een gunstig beeld op. Bent u een professional en op zoek naar een elektrische bedrijfswagen voor een bijzonder gunstige prijs? Dan moet u echt eens komen kijken en proefrijden! De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is. Ook te bestellen met gekoelde laadbak.

Koopprijs vanaf € 31.890,-

Full operational leaseprijs vanaf € 655,- p/m

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

Brochure Contact
Flinc-EV Cenntro Logsitar VAN

 

Cenntro Logistar 200 VAN

 

De meest volwassen elektrische bestelbus in zijn klasse. De  Flinc-EV Cenntro Logistar 200 VAN heeft een actieradius van ruim 200 ~ 250 km! Dat in combinatie met een maximum snelheid van 95 km/h, een laadvermogen van 1000kg en een laadvolume van bijna 5m3 levert een gunstig beeld op. Bent u een professional en op zoek naar een elektrische bedrijfswagen voor een bijzonder gunstige prijs? Dan moet u echt eens komen kijken en proefrijden! De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is.

Koopprijs vanaf € 29.875,-

Full operational leaseprijs vanaf € 635,- p/m

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

 

Brochure Contact
Logistar 260 VAn Flinc-EV

 

 Nieuw Logistar 260 VAN

 

De Cenntro Logistar 260 mag je best wel heel erg bijzonder noemen! De nieuwste telg uit de Cenntro lijn is bijzonder omdat het voertuig ontwikkeld is in de USA, is voorzien van een volledig aluminium opbouw en polyester geschroefde beplating. Kenmerkend is het opvallende forse front, het lage eigen gewicht, het grote laadvolume 7,5 m3 en grote laadgewicht 1280 kg en door de gunstige energie consumptie het grote bereik (220-270km).  Dat alles voor een zeer gunstige prijs met goede garantiebepalingen.

Deze Cenntro Logistar 260 is binnenkort ook als chassis / cabine leverbaar, met een maatwerk laadbak voor u!

Koopprijs vanaf € 35.950,-

Full operational leaseprijs vanaf € 675,- p/m

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

 

Brochure Contact
Cenntro Metro N1 Flinc-EV

 

Cenntro Metro N1 XC (Bakwagen)

 

De Cenntro Metro N1, beschikt over wel 20 kW! Dat betekent een grotere actieradius van wel 150 km WLTP. Bovendien beschikt dit model over een mega functionele laadbak met een laadvolume van wel 5 m3. Dit model komt in aanmerking voor rijkssubsidie. De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is. Ook te bestellen met gekoelde laadbak of als Pick-up versie!

 

Koopprijs vanaf € 24.200,-

Full operational leaseprijs vanaf € 555,- p/m

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

 

Brochure Contact
Flinc-EV Cenntro Metro N1 Pick-up

 

Cenntro Metro N1 XP (Pick-up)

 

De Cenntro Metro N1, beschikt over wel 20 kW! Dat betekent een grotere actieradius van wel 150 km WLTP. Bovendien beschikt dit model over een pick-up laadbak die ook in een kieper variant kan worden geleverd. Dit model komt in aanmerking voor rijkssubsidie. De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is. Ook te bestellen met gesloten laadbak of gekoelde laadbak!

Koopprijs vanaf € 24.200,-

Full operational leaseprijs vanaf € 545,- p/m

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

Brochure Contact
Flinc-EV Metro Cenntro Koelwagen

 

Cenntro Metro N1 Koelwagen

Uniek Flinc-EV MAATWERK

De Cenntro Metro N1, beschikt over wel 20 kW! Dat betekent een grotere actieradius van wel 150 km WLTP. Deze koelbox wordt via een ingenieus en toch eenvoudig systeem koel gehouden. Het systeem bevat een metalen plaat die ’s nachts koel wordt gehouden en deze geeft overdag kou af. Het koelsysteem hoeft dus overdag niet geladen te worden. Van vleeswaren tot delicatessen van maaltijden tot aan bloemen, alles houdt de Metro cool. De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is. 

Koopprijs vanaf € 37.950,-

Leaseprijs op aanvraag

 

 

Brochure Contact
Flinc-EV Cenntro Logistar Pick-up

 

Cenntro Logistar 200 Pick-up

 

De meest volwassen elektrische pick-up in zijn klasse. De Flinc-EV Cenntro Logistar 200 heeft een actieradius van ruim 200 ~ 250 km! Dat in combinatie met een maximum snelheid van 95 km/h, een laadvermogen van 1000kg, levert een gunstig beeld op. Bent u een professional en op zoek naar een elektrische bedrijfswagen voor een bijzonder gunstige prijs? Dan moet u echt eens komen kijken en proefrijden! De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is. Ook te bestellen met gekoelde laadbak.

Koopprijs vanaf € 30.490,-

Full operational leaseprijs vanaf € 645,- p/m

UIT VOORRAAD LEVERBAAR! 

 

Brochure Contact
Logistar 200 Kieper Maatwerk Flinc-EV

 

Cenntro Logistar 200 XP Kieper 

Uniek Flinc-EV MAATWERK

Wij kunnen de Cenntro Logistar 200 ook op aanvraag als pick-up kieper leveren. Een uniek Flinc-EV maatwerk product met zijwaardse en achterwaardse kieper mogelijkheden.  Daarmee is hij geschikt voor veel toepassingen zoals bij hoveniersbedrijven, vakantie- of dierenparken en veel meer. Een stoere en stabiele auto die elektrisch aangedreven is en comfortabel rijdt. Een actieradius van ruim 200 ~ 250 km, maximum snelheid van 95 km/h, en laadvermogen van 1000kg. De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is.

Koopprijs vanaf € 43.500,-

Leaseprijs op aanvraag.

 

 

 

 

Brochure Contact
elektrische bestelauto Flinc-EV Cenntro Logistar 200 laadklep

 

Binnenkort Nieuw

Cenntro Logistar 200 bakwagen met laadklep

Uniek Flinc-EV MAATWERK

Wij kunnen de Cenntro Logistar 200 ook op aanvraag als bakwagen met laadklep leveren. Een uniek Flinc-EV maatwerk product met portaalift van DHollandia. Daarnaast is de laadruimte hoger als onze standaard logistar 200 bakwagen. Nog meer laadruimte en zelfs de mogelijkheid om rolcontainers te vervoeren! Een stoere en stabiele auto die elektrisch aangedreven is en comfortabel rijdt. Een actieradius van ruim 200 ~ 250 km, maximum snelheid van 95 km/h. De SEBA-subsidie van ongeveer €3.000,- is van toepassing, zolang het staatspotje nog niet leeg is.

Koopprijs op aanvraag

Leaseprijs op aanvraag.

 

 

 

 

Brochure Contact
Flinc-EV Logistar 100 VAN

 

Nieuw – Logistar 100 VAN

 

Deze leuke Flinc-EV Cargo is het eerste extreem compacte model met een dichte cabine! Dat is altijd droog en warm op locatie overkomen. Een praktisch laadvolume van 2m3 en breedte van maar 1,61m kunt u echt in elk straatje rijden. Zo levert u echt tot diep in het hart van de stad of het dorp. Benieuwd wat dit model nog meer kan? Neem dan alvast contact met ons op of hou deze pagina in de gaten!

Koopprijs vanaf € 15.950,-

Full operational leaseprijs vanaf € 465,- p/m

 

 

Brochure Contact

Financiering die bij de situatie van uw onderneming of instantie past? Ook dat is maatwerk van Flinc-EV!

Ontdek welke financieringsopties er zijn voor elektrische auto’s.

 

Vraag een lease offerte aan!

 

Fiscale voordelen

 

Geen wegenbelasting

Geen BPM

MIA 

VAMIL

Flinc-EV Cenntro Logistar 200 XC

Benieuwd hoe de elektrische auto’s van Flinc-EV worden ingezet? Bekijk ons Youtube kanaal eens.