De hipste 100% elektrische tuktuk en foodtruck in Nederland

 

Ook met een brommerrijbewijs bent u bij Flinc-EV aan het juiste adres. Zo kunt u of uw werknemers in een elektrische tuktuk altijd milieubewust, voordelig en droog rijden. U hoeft niet meer na te denken over tanken & parkeren. Want met een elektrische tuktuk van Flinc-EV kunt u echt bij elk 220V stopcontact opladen en mag u vaak ook op de stoep parkeren! Zo bent u met een bezorgvoertuig van Flinc-EV altijd mobiel.

Daarbij leveren wij veel tuktuk’s als maatwerk projecten af bij onze klanten. Zo zijn de voertuigen altijd perfect afgestemd op het doelgebruik. Of het nou gaat om een maatwerk opbouw, signaleringslampen, wrappen in huisstijl of het ombouwen van de accu, het kan allemaal. Met een elektrische tuktuk van Flinc-EV rijdt gemakkelijk door de drukke stad of door de smalle straten van het dorp en zult u ook nog eens goed opvallen! 

Unieke Flinc-EV maatwerk opties mogelijk

Flinc-EV Tuktuk - elektrische tuktuk

 

Tuktuk XC

 

 

Onze 100% elektrische Tuktuk is een veelzijdige partner voor veel ondernemers. Een opvallende verschijning en daardoor een rijdend reclameobject maar ook een super praktisch werkpaard. Een paar voorbeelden van het gebruik van onze TukTuk’s zijn: de facilitaire diensten, vakantieparken, logistiek, personal trainers en nog veel meer. Door het ontbreken van zijdeuren is er weinig ruimte nodig om te kunnen in- en uitstappen. Dit voertuig heeft achterwielaandrijving, rijdt heel stabiel, komt vlot door het verkeer, is voorzien van hydraulische schijfremmen en een achteruitrijcamera. Mag worden gereden met brommerrijbewijs. 

Koopprijs vanaf € 8.425,-

Full operational leaseprijs vanaf € 350,- p/m

 

Brochure Proefrit aanvragen
flinc-Ev Pop-up tuktuk

 

Tuktuk Pop-Up

Dit is een uniek maatwerk product van Flinc-EV

 

Dit is de exclusieve elektrische Pop-Up⁠ Tuktuk van Flinc-EV. Onze Tuktuks zijn uitermate geschikt voor bestickering om ze zo bij uw huisstijl te laten passen. ⁠⁠ Verder is de tuktuk gemakkelijk in gebruik en door de geringe afmetingen passen ze overal tussendoor. De Tuktuk is met een bromfietsrijbewijs te besturen. (Rijdt 45km/h). Met pop-up laadbak uitermate geschikt als foodtruck of marktkraam. Dit voertuig heeft achterwielaandrijving, rijdt heel stabiel, komt vlot door het verkeer, is voorzien van hydraulische schijfremmen en een achteruitrijcamera.

Koopprijs vanaf € 17.925,-

Leaseprijs op aanvraag

 

Brochure Proefrit aanvragen
Flinc-EV tuktuk XP - elektrische tuktuk pick-up

 

Tuktuk XP

 

De Tuktuk, een opvallende verschijning en super praktisch werkpaard met zijn pick-up laadbak. Een paar voorbeelden van het gebruik van onze pick-up TukTuk’s zijn: de facilitaire diensten, vakantieparken, en bijvoorbeeld interntransport bij fabrieken. Daarmee is onze 100% elektrische Tuktuk is een veelzijdige partner voor veel ondernemers. Door het ontbreken van zijdeuren is er weinig ruimte nodig om te kunnen in- en uitstappen. Dit voertuig heeft achterwielaandrijving, rijdt heel stabiel, komt vlot door het verkeer, is voorzien van hydraulische schijfremmen en een achteruitrijcamera. Mag worden gereden met brommerrijbewijs. 

Koopprijs vanaf € 7.975,-

Full operational leaseprijs vanaf € 340,- p/m

 

Brochure Proefrit aanvragen

Opzoek naar financiering voor uw nieuwe elektrische tuktuk of foodtruck?

Lease offerte aanvragen

 

 

Wij staan altijd voor u klaar!

 

Wilt u meer informatie, advies, of zou u graag eens willen rijden in een elektrische tuktuk van Flinc-EV? Kom dan gerust langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis proefrit!

Contact
Flinc-Ev Pop-up tuktuk

Neem eens een kijkje op ons youtube kanaal, daar vindt u leuke video’s van onze Flinc-EV’s.