Het is tijd om te stoppen met schakelen!

elektrische bestelauto Flinc-EV Cenntro Logistar 200 laadklep
 

Het is tijd om te stoppen met schakelen!

(en te kiezen voor elektrische voertuigen)

 

  • Uitbreidingen van emissievrije zones
  • Regelingen en subsidies veranderen
  • Groter aanbod elektrische voertuigen

Flinc-EV Cenntro Logsitar VAN

Tijden veranderen

 

De tijden veranderen, de regelingen voor elektrische voertuigen worden afgebouwd en de keuze in elektrisch vervoer wordt groter.

De overheid heeft al een aantal emissievrije zones benoemd waar niet meer bezorgd mag worden met brandstofauto’s en deze zones zullen de komende tijd alleen maar uitgebreid worden.

Verder heeft de overheid besloten een aantal subsidieregels voor zowel elektrische personenwagens als ook bedrijfswagens te gaan afbouwen. Dit gaat met ingang van 2025 nogal wat veranderingen in kosten en investeringen met zich .

Meer dan ooit dus het moment om de investering in een elektrisch voertuig te overwegen. In 2023 komt u nog in aanmerking voor subsidie of investeringsaftrek (voor ondernemers) en vanaf 2025 stoppen een aantal van deze regelingen en komen er belastingen bij.

 

Uitbereiding van het assortiment bij Flinc-EV!

Daarnaast heeft Flinc-EV hard gewerkt om het assortiment voertuigen nog verder te optimaliseren en uit te breiden. We hebben nu al betaalbare, elektrische bedrijfswagens van klein -te rijden met een brommercertificaat en praktisch in de drukke stad- tot groot met een bereik van meer dan 250 km en een laadvolume van 7,5 m3. Vanaf maart komen er weer een aantal toppers bij die hun eigen groep van ondernemers blij gaat maken. En wij kunnen niet wachten om u deze toppers te presenteren en te laten rijden.

elektrische bakwagen Flinc-EV

is een onafhankelijk expert in elektrische mobiliteit en met haar ruime ervaring DE partner voor ondernemend Nederland. We kunnen elke ondernemer helpen om comfortabel, efficiënt en passend bij het budget te rijden. Bent u benieuwd welke ondernemers u voorgingen? Kijk dan eens op onze of bekijk filmpjes op ons