Bestelauto – stel samen naar uw behoefte

Apeldoorns Koffiehuys high-tea auto Flinc-EV

Maatwerk elektrische auto’s

Iedere drukke ondernemer denkt er wel eens over na hoe de ideale elektrische bestelauto voor het bedrijf er uit zou kunnen zien. Tegelijkertijd word je dan weer ingehaald door de waan van alledag en komt een bewuste en passende keuze maken weer op de lange baan terecht.

Om nu juist die drukke ondernemer van dienst te kunnen zijn hebben wij bij Flinc-EV al heel wat voorwerk verricht. Zo hebben we een ruim assortiment van bedrijfsvoertuigen in ons assortiment opgenomen. Veel belangrijker nog, we hebben alle mogelijkheden en ervaring met het maken en leveren van maatwerk in elektrisch vervoer.

Technische specificaties

We beginnen ermee om samen met u naar de technische specificaties te gaan kijken. Dat varieert van type berijder (en dus rijbewijs) en gaat tot en met laadvolume en laadvermogen.
Zodra we begrijpen wie de berijder gaat worden en hoe u de auto wilt gaan gebruiken komen wij al snel met een passend advies voor een auto. Dit advies omvat alles van rijbewijstype, laadvermogen en laadvolume, maar ook bereik en dus type accu. (Volgende week daar meer over)

Bent u er nog niet van overtuigd dat een van onze voertuigen naadloos bij uw bedrijf past, dan gaan we nog een paar stappen verder. We kunnen namelijk nog heel veel meer aanpassen; we kunnen de laadvloer groter of kleiner maken, de constructie veranderen, een ander interieur in de laadbak bouwen of zelfs een eigen aanhanger ontwikkelen. Bij al deze ontwikkelingen gaan onze schat aan ervaring, creativiteit en onze passie hand in hand totdat we uw ideaal Flinc Electric Vehicle ontwikkeld hebben.

Zo hebben we al heel wat mooie opties voor het bezorgen van alles van koffie tot bouwmaterialen bedacht. Wilt u uw lading ook nog verwarmen of koelen dan helpen wij u om pizza of gebak klaar voor toehappen tot aan de tafel van uw klant te brengen.

Reclame auto

En dan hebben we het nog maar alleen over het gebruik van de Flinc-EV gehad! Want waarom zou u zich beperken tot het gebruik van een Flinc-EV om alleen mee te bezorgen? Onze Flinc EV’s brengen van nature al een glimlach op ieders gezicht en hebben al menige hoofden doen draaien!
Dus maken wij van uw Flinc EV graag en met groot gemak een ideale marketing uiting. Belettering in alle maten en kleuren of een super opvallende wrap in uw huisstijl maken van een Flinc-EV meteen uw Flinc-EV. Zo bezorgt de Flinc-EV uw goederen en uw verhaal overal aan huis.

Bekijk de video voor meer ideeën

Meer impressies? Kijk dan eens hier

Tolt u hoofd door alle informatie, dan geven we met deze voorbeelden graag een kleine preview van al onze mogelijkheden:

Een voorbeeld van de inzet van cargo voertuigen:

 

  • Flinc-EV Rap COMPACT, is een elektrische Tuktuk: Voor bijv. pizza bezorging, inzetbaar bij jonge werknemers (brommer rijbewijs) met compacte laadbak en financieel interessant.

 

  • Flinc-EV RAP of Tuktuk XC: Een zeer mooi voertuig voor bezorging van kleine boodschappen, wordt tevens vaak ingezet door personal trainers. Voor deze laatste groep passen wij bijvoorbeeld de opbouw sterkte aan in verband met de zware gewichten die worden vervoerd. Of we zetten schijnwerpers op het dak, om ook de winteravonden optimaal te kunnen werken. Ook deze kan gereden worden met een brommer rijbewijs

 

  • Flinc-EV XC: Voor zowel de kleine horecabedrijven met bezorging, als ook catering en bijvoorbeeld alle vormen van last-mile bezorgingen en services.

 

  • Flinc-EV HMMR: Perfect als ondersteuning in de groenvoorziening, zoals bij gemeentes en hovenierswerk en dat zelfs eventueel met aanhanger. Of als combinatie met een aanhanger voor rolcontainers in vakantieparken voor het facilitair management.

 

  • Flinc-EV Cenntro: Te zien bij supermarkten voor de levering van boodschappen, dat betekent vaak een groot volume aan kratjes. Ook bij bezorging van brood, groentes en dergelijke is een groot laadvolume vaak wenselijk. Daarnaast is het voor de pakketbezorging ook een mooi voertuig.

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos en ook nog eens betaalbaar en duurzaam bij Flinc-EV