Verduurzaming van Campings

Verduurzaming van Campings en vakantieparken met 100% elektrische voertuigen

De 4 beste Flinc opties om je camping te verduurzamen

Het plan van Flinc-EV voor verduurzaming van campings en vakantieparken.

Dat verduurzaming van mobiliteit in ons hart zit is logisch, maar ook het meedenken met ondernemers voor het invullen ervan vinden wij superleuk. Zo vroeg een ondernemer uit de recreatiebranche ons te helpen met het invullen van de verduurzaming van zijn camping.

Samen gingen we op zoek naar passende voertuigen voor de vele mobiliteitsvragen op zijn camping.

Verduurzaming van campings en vakantieparken met behulp van de Flinc-EV brengt naast de verminderde uitstoot door onze hippe elektrische modellen natuurlijk veel meer voordelen. De auto’s zijn wendbaar en flexibel inzetbaar maar ook 100% elektrisch aangedreven en dus geluidsarm. Dat maakt het genieten op vakantie voor de gasten wel veel makkelijker.

Multi-inzetbaar

De Flinc-EV’s dragen graag bij aan het uitvoeren van de vele taken van het facilitair management. Dat kan zijn het rondbrengen van spullen of het meenemen van poetsgerei. Voor de wekelijkse wissel wordt gebruik gemaakt van een grote aanhanger waar de rolcontainers in passen. Daarvoor gebruikt de campinghouder liefst de compacte HMMR met open laadbak of ons ruimtewonder de Cenntro.

De animatoren rijden in een vrolijk bedrukte TukTuk. Hier past alle gerei in dat mee gaat naar een activiteit. De kinderen staan al in de startblokken als ze de TukTuk zien aankomen! Deze mag worden gereden met een brommer rijbewijs, op deze manier kunnen zelfs de stagiaires zelfstandig hun activiteit volbrengen.

En wat te denken van de inzet van onze M2 auto. Volledig bedrukt in de huisstijl van het park wordt deze verhuurd aan camper gasten. Zo kunnen deze de camper op de camping laten staan en met de M2 naar het dorp of nog veel verder rijden. Een mooie additionele service voor de campinggasten en tegelijk een mooie bron van inkomsten voor de campinghouder! Inmiddels is de M2 bij alle gasten in trek omdat deze supermakkelijk te parkeren is, een kekke uitstraling heeft en toch alle luxe aan boord heeft.

Bij elk 220V stopcontact opladen

Voor alle modellen en uitvoeringen geldt uiteraard dat opladen gewoon aan een stopcontact gebeurt. Dat kan dus ook tijdens het werk. Maar ook gewoon aan het einde van de dag bij het servicegebouw is de Flinc-EV met een stopcontact tevreden. Tel daarbij op dat deze auto’s bij normaal gebruik ongeveer 1 cent per kilometer aan elektriciteit kosten. Dan zijn onze Flinc-EV’s ook nog eens een efficiënte en betaalbare manier om de campings te verduurzamen.

Mocht u ook hebben overwogen om zonnepanelen aan te schaffen om uw camping te verduurzamen. Dan wordt de aanschaf van de Flinc-EV niet alleen extra duurzaam maar ook economisch nog aantrekkelijker!

Wilt u de oplossingen voor verduurzaming van uw camping of vakantiepark ook eens in het echt zien en uitproberen? Neem dan contact op met Flinc-EV en wij plannen een kennismaking  op een moment en plek dat het u past!

Flinc-EV Tuktuk Elektrisch RAP

Cargo_TukTuk RAP

Cargo_Cenntro

Cargo_HMMR

Flinc-EV M2 elektrische auto

Travel_M2

Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn om de vele kleur opties en uitvoeringen te bekijken en om natuurlijk op de hoogte te blijven van onze laatste ontwikkelingen! Of neem een kijkje tussen ons aanbod voor specificaties en prijzen.