De avonturen van de jongens van StukTV met een Flinc-EV

StukTV de politie achtervolging

StukTV & Flinc-EV te zien in aflevering 6 van de politie achtervolging

Wij dachten dat wij alle gebruiksmogelijkheden van de Flinc-EV’s al kenden… maar de jongens van StukTV laten zien dat er nog veel meer kan worden gedaan met de elektrische voertuigen van Flinc-EV!

Ook dachten we de gebruiksvriendelijkheid van de Flinc-EV’s helemaal voor elkaar te hebben, waardoor iedereen van beginnend tot ervaren chauffeur met een Flinc-EV van direct van start zou kunnen…misschien moeten wij de D van Drive nog iets groter maken;).

Dit geweldige filmpje van StukTV laat zien nieuwe toepassing zien waar we nog niet aan gedacht hebben en wij wellicht toch de mogelijkheid van een berijderscursus overwegen?

Geniet van deze typische StukTV aflevering waarin onze elektrische Tuktuk in een hoofdrol mag stralen!

 

Bekijk het volledige avontuur op het Youtube kanaal van StukTV #depolitieachtervolging aflevering 6.

Wilt u ook van alles vervoeren, in elk straatje komen en de politie ontlopen?! Neem dan contact op met Flinc-EV want wij denken met u mee.

Mocht u benieuwd zijn wie er nog meer in de voertuigen van Flinc-EV rijden.. neem dan eens een kijkje bij onze impressie’s.

#StukTV #depolitieachtervolging #lastmilelogistics #electricvehicles #elektrischescooter #elektrischeauto #SmartCity #lastmiledelivery #lastmilesolutions #greendriving #fastcars #coolcars #TheUrbanMovement #samenwerking