Distributie & Transport uitdagingen

Vers & Fijn Flinc-EV

Distributie & Transport uitdagingen

  • Uitbreidingen
  • Continuïteit
  • Bezorgen in zero-emission zones
  • Wagenpark management

 

Blijven de aanvragen bij u ook binnenstromen?

De uitdaging die distributie- en logistieke bedrijven heeft, is dat zij continu nieuwe voertuigen nodig hebben om aan de vraag te blijven voldoen. Alle voertuigen moeten continue kunnen rijden en het liefst moeten ze ook allemaal nog zo duurzaam mogelijk rijden en met zo veel mogelijk lading per vracht. Dit levert technische en financiële uitdagingen op omtrent het wagenpark.

Packs Flinc-EV distributie

Zero-emission zones & duurzame stadsdistributie

Veel bedrijven in transport en logistiek groeien en krijgen daarnaast te maken met een vraag naar duurzame stadsdistributie.

Duurzame stadsdistributie wil zeggen dat de stadscentra door middel van zogenaamde zero emissie voertuigen beleverd worden. Flinc-EV adviseert ondernemers in procesoptimalisatie. Grote vrachtwagens maken wellicht plaats voor zero emissie bestelbusjes en -bakwagens. Deze worden dan weer gecombineerd met lichte elektrische voertuigen voor snelle bezorging in stadscentra. Zo creëren we voor onze klanten een complete en optimale transportketen, bestaande uit een maatwerk mix aan voertuigen.

Wat zijn de beste voertuigen voor uw onderneming en heeft u ook een mix aan voertuigen nodig voor verschillende doeleinden? Hoe kunt u dan nog performance koppelen aan kosten efficiency

Bij Flinc-EV helpen wij ondernemers bij het omzetten of verbeteren van hun wagenpark voor stadsleveringen. Wij leveren een scala aan voertuigen en zijn zo in de gelegenheid om ondernemers van A tot Z te helpen met het optimaliseren van hun stadsdistributie, ook in steden met zero-emission zones.

Vers & Fijn Flinc-EV

Wagenpark management & Maatwerk: Flinc-EV

Wij zijn Flinc-EV en we zijn gespecialiseerd in het leveren, de leasing en wagenparkbeheersing van bedrijfsvoertuigen. Wij ondersteunen bedrijven bij het selecteren van voertuigen met daarbij een optimale inzet van voertuigen voor desbetreffende doeleinden. Zo kunnen ondernemers blijven groeien en innoveren zonder slapeloze nachten.

Wij leveren altijd de oplossing voor uw logistiek vraagstuk, ook als dat maatwerk is. Dat betekent voor u, dat u niet alleen duurzaam en financieel efficiënt de weg op kunt, maar ook met het optimale voertuig voor uw gebruiksdoel. De mogelijkheden in maatwerk zijn bij ons legio: denk bijvoorbeeld aan voertuigen met een elektrische laadklep voor rolcontainers, specifieke binnenwerk voor stabiel vervoer van zendingen, accu wijzigingen, een huisstijl wrapping, zwaailichten en nog veel en veel meer.

City Hub en Flinc-EV Roermond

Flinc-EV is een onafhankelijk expert in elektrisch rijden en met haar ruime ervaring DE partner voor ondernemend Nederland. Want elke ondernemer, groot of klein, wil toch comfortabel, efficiënt passend en budget vriendelijk rijden? Benieuwd welke ondernemers uw voorgingen? Kijk dan eens op onze impressie pagina of bekijk leuke filmpjes op ons YouTube kanaal.