Op weg naar emissieloze stads- en regio distributie Packs & Flinc-EV

Onderweg naar emissieloze stads- en regio distributie 

 

We zien allemaal dat de wereld snel aan het veranderen is. Zo zien we dat veel steden streven naar emissieloze stads- en regio distributie. Met emissievrije last-mile bezorging of zelfs naar het volledig emissieloos transport in de hele stad.

Wij, bij Flinc-EV, zien met trots hoe veel ondernemingen daar goed op inspelen. Daarbij de aard van hun distributie op de ontwikkelingen en op hun eigen onderneming aanpassen. Extra blij worden wij ervan als ondernemingen ons vragen om mee te denken. Zodat zij zien hoe zij deze emmisieloze distributie ook concrete vorm kunnen geven.                                                                                    

Zo hebben wij samen met Packs mee mogen meedenken en puzzelen om de juiste voertuigen bij het project “Emissieloze stads-en regio distributie” te vinden.
Een analyse van de berijders en het gebruik, en uiteraard ook van de beschikbare budgetten. Met daarbij de lease-en financieringsmogelijkheden, waren allemaal onderdeel van de exercitie die voor af ging.

 

Daarna kwamen de proefritten met diverse modellen en uiteindelijk de opties voor belettering en inrichting uitvoerig aan bod.

Zo kwam er heel wat maatwerk bij kijken om tot de optimale oplossing voor het last mile transport van Packs te komen. Packs was onze ideale sparringpartner die zeker ook openstond voor een toekomstgerichte invulling van een totaal nieuw distributieconcept.

Met de keuze van onze Flinc-EV Cargo XC Plus kunnen zij de klanten in de binnensteden probleem- EN emissieloos bereiken en ook nog meekomen met het verkeer op de 80 km/h wegen buiten de stad.

Doordat we er gezamenlijk voor gekozen hebben de laadbak te vergroten kunnen de chauffeurs een grote ronde maken. Een ronde met veel tussenstops en zonder vaak terug te hoeven rijden naar kantoor/distributiecentrum.

Wij wensen de chauffeurs van Packs dan ook veel plezier met de volledig uitgeruste Flinc-EV Cargo XC Plus. Wij zien ernaar uit om de duurzame toekomst van Packs verder mee vorm te geven.

Het eerste project is wat ons betreft succesvol afgesloten en daarmee ligt de toekomst van Packs helemaal open!

Ook benieuwd welke cargo opties er voor u zijn? Neem dan eens een kijkje hier.

Persbericht Packs

#theurbanmovement #greencars #elektrischrijden #zeroemission #sustainability #sustainablemobility