Met welke EV doet u met The Urban Movement mee?

Flinc-EV Tuktuk

Met welke EV doet u met The Urban Movement mee?

 

We dare you to be wilder

De wereld van de elektrische auto’s wordt steeds groter!
Er is inmiddels voor ieder wat wils en er komen nog steeds nieuwe types auto’s bij. Voordat je keuze stress krijgt en verzandt in cijfers en statistieken. Bedenk dan dat elektrisch rijden met name ook heel leuk kan zijn. Daarom heeft Flinc-EV voor iedereen die zich door stad en streek begeeft de Urban Movement gestart.

Voor de Urban Movement hebben wij een kek assortiment van veelzijdige auto’s beschikbaar dat van alle markten thuis is. Zo hebben wij bijvoorbeeld een elektrische bestelauto voor de slimme ondernemer. Daarmee kunt u praktisch, snel en zonder overlast voor anderen, de hele stad en omgeving kunt beleveren.

Of zoek je een elektrische tuktuk waarin ook jongeren graag gezien worden wanneer ze jouw producten bezorgen? Kies je namelijk voor een van onze leuke modellen tuktuk dan heeft niet alleen de bestuurder bekijks maar komt ook jouw bedrijf extra in the picture. Reclame en vervoer in één!

En uiteraard hebben we ook nog onze HMMR voor als je echt wild wil gaan en toch een praktisch kantje hebt! De HMMR ziet er stoer en tegelijk grappig uit en biedt bovendien een scala aan mogelijkheden. Met een open pick-up bak staat hij zijn mannetje bij allerlei buitenwerk. Met een laadbak erop is het een echt werkpaard. Niet alleen fijn om mee te werken dus maar ook een handige en stoere auto voor de weekenden.

Dit zijn nog maar een paar van onze toppers want er staan nog veel meer Flinc-EV ’s te trappelen die een plekje in the spotlight verdienen en die blij worden van een proefrit in the Urban Movement.

Kortom de Flinc-EV’s zijn niet alleen een goed idee als je het denkhoofd op hebt, maar zeker ook als je de wind door je wilde haren laat gaan!

#electricvehicles #elektrischebestelbus #elektrischetuktuk #tuktuk #tuktuklife #smallcars #lastmile #lastmilelogistics #distributie #thuisbezorgd #fitnesslife #duurzaam #bootcamp #sustainableliving #greenmovement #groenrijden #TheUrbanMovement 

Bekijk ons assortiment hier. Of vind nog veel meer leuke video’s van onze EV’s op ons YouTube kanaal.