Tijdperk einde voor auto met benzine of dieselmotor?

Cenntro Logistar VAN Flinc-EV

Nadert het tijdperk van de auto met benzine of dieselmotor zijn einde?

 

  • Vanaf 2035 geen nieuwe voertuigen met verbrandingsmotor!
  • Vanaf 2025 alleen nog maar elektrisch voor zakelijke rijders?

 

Europese klimaatministers

De Europese Klimaatministers hebben de afgelopen week de afspraak gemaakt dat nieuwe auto’s met een verbrandingsmotor vanaf 2035 niet meer verkocht mogen worden. Vanaf dat moment mogen er alleen auto’s zonder CO2-uitstoot verkocht worden, zoals bijvoorbeeld elektrisch aangedreven auto’s (NOS,2022)

Cenntro Metro N1 van Flinc-EV

 

Zakelijke rijders in Nederland

Verder bekijkt staatsecretaris Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat of het mogelijk is om al vanaf 2025 de zakelijke rijder te verplichten om elektrisch te gaan rijden. En 2025 komt toch wel erg snel dichterbij……

In Nederland zijn er momenteel 1,2 miljoen zakelijke rijders waarvan zo’n 64% een auto geleased heeft (NOS, 2022).

Als expert op het gebied van elektrisch rijden én op wagenparkbeheer weten wij als geen ander dat een wagenpark omzetten in zo een kort tijdsbestek de nodige tijd, kennis en visie vergt. En dat is nu precies waarmee wij u, als ondernemer, kunnen ondersteunen.

Bij de beantwoording van technische en financiële vragen, zijn wij de merkonafhankelijke partner die met u mee kan denken. Dus wilt u vooruitzien naar uw wagenpark in 2035 of overweegt u stappen voor uw leaseauto’s richting 2025, Flinc-EV denkt met ú mee!

City Hub en Flinc-EV Roermond

 

Wagenpark management: Flinc-EV

Wij zijn Flinc-EV en we zijn gespecialiseerd in het leveren, de leasing en wagenparkbeheersing van bedrijfsvoertuigen. Wij ondersteunen bedrijven bij het selecteren van voertuigen met daarbij een optimale inzet van voertuigen voor desbetreffende doeleinden. Zo kunnen ondernemers blijven groeien en innoveren zonder slapeloze nachten.

Flinc-EV is een onafhankelijk expert in elektrisch rijden en met haar ruime ervaring DE partner voor ondernemend Nederland. Want elke ondernemer, groot of klein, wil toch comfortabel, efficiënt passend en budget vriendelijk rijden? Benieuwd welke ondernemers uw voorgingen? Kijk dan eens op onze impressie pagina of bekijk leuke filmpjes op ons YouTube kanaal.