Zijn er al goedkope elektrische auto’s te koop in Nederland?

Flinc-EV elektrische bestelwagens

Elektrisch rijden hoeft helemaal niet duur te zijn.

Het idee dat elektrische auto’s duur zijn leeft bij veel consumenten en consumentenorganisaties.
Dan rijst meteen de vraag of er ook goedkope elektrische auto’s bestaan én leverbaar zijn?
Natuurlijk zien die er!

Flinc-EV heeft namelijk een mooi en compleet assortiment van volledig elektrische auto’s die betaalbaar zijn.
Voor ieder een passend voertuig, van elektrische auto en elektrische bestelwagen tot vrachtwagen en TukTuk.
Elektrische voertuigen op auto kenteken of voor degene die niet zo snel wil gaan ook elektrische voertuigen op brommer kenteken.
Alles kan, vele modellen zijn op voorraad, betaalbaar en wij bieden ook de mogelijkheid van privé of zakelijk lease.

Goedkope elektrische auto’s

Misschien is Flinc-EV niet het merk waar uw zoektocht naar betaalbaar elektrische auto’s begonnen is, maar zeker wel de plek waar uw zoektocht kan eindigen! Neem gerust een kijkje op onze website www.flinc-ev.nl, neem contact op, of kom bij ons of onze dealers een toertje maken. 

In een Flinc-EV stappen is maar een kleine stap voor u maar een die veel kan betekenen voor onze elektrische toekomst. 😉

Maatwerk is ‘key’

Met onze technische kennis kunnen wij u helpen om de best passende elektrisch voertuigen te vinden. Zodat u een voertuig heeft wat het werk kan uitvoeren waar u het voertuig voor aan wil schaffen. Daarbij levert Flinc-EV altijd maatwerk, dit betekend dat wij een voertuig volledig kunnen aanpassen aan uw wensen. Denk hierbij aan koelinstallaties, kiepinstallatie, geïsoleerde cargo box, vergrote cargo box of complete ‘wrapping’ in uw huisstijl en nog veel meer.

Wie rijden er al in een Flinc-EV?

Velen gingen u al voor! Zo rijden er Flinc-EV voertuigen op vakantieparken, bij horeca ondernemers als bezorgingsauto’s, bij distributie bedrijven als last-mile oplossing maar ook als intern vervoer op fabrieksterreinen en bijvoorbeeld bij de facilitaire dienst van gemeentes. U kunt het zo gek niet bedenken en onze goedkope elektrische auto’s komen overal van pas! Neem ook eens een kijkje bij onze impressie pagina.

 

Voorbeel Flinc-EV opties elektrische bestelwagen